Raad vragen bij vader-expert Bastiaan Ragas

Bastiaan Ragas geeft vrijdag 20 januari een spreekuur in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Van 15.00 tot 16.00 uur is Bastiaan beschikbaar om vragen te beantwoorden. Dit naar aanleiding van zijn voorstelling ‘Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt’ van Kluun. Bastiaan… Hij heeft zich de afgelopen tijd een beetje opgeworpen als onze nationale vaderervarings-expert. Een beetje de Daphne Deckers onder de mannen. Maar wara ik wel benieuwd naar ben: wie bezoekt zo’n vragenuurtje? Ook al zou ik er patiënt zijn, dan zou ik er denk ik nog geen behoefte aan hebben. Negatief hè?Op dinsdag 31 januari 2012 is Bastiaan Ragas te zien in Theater aan de Parade in Den Bosch met het stuk waarin Bastiaan alle leuke en soms ook minder leuke aspecten van zwangerschap en baby’s bespreekt.
Tijdens zijn ‘interactieve spreekuur’ laat hij alvast wat zien van de voorstelling. In de aanloop naar het stuk vindt het spreekuur van Bastiaan Ragas plaats. Bedoeld voor patiënten, (theater) bezoekers en medewerkers van het JBZ. Gynaecologen en verloskundigen van het Verloskundig Samenwerkingsverband uit Den Bosch staan de acteur bij op medisch gebied. Zij kunnen vertellen hoe de begeleiding van zwangere vrouwen in deze regio is georganiseerd. Het spreekuur is in het auditorium van het ziekenhuis aan de Henri Dunantstraat 1. Er is plaats voor 175 mensen. Aanmelden is niet verplicht, maar vol = vol.

Lees ook:Derde dochter voor Tooske en Bastiaan: Catoo!
Lees ook:Babygeluk voor Tooske en Bastiaan Ragas
Lees ook:Bastiaan Ragas’ nieuwe bundel ‘Papa is héél even aan de telefoon’
Lees ook:Bastiaan Ragas vindt één kind een soort handtas
Lees ook:Theater Terra brengt School TV programma ‘Koekeloere’ naar theater!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>