Bastiaan Ragas’ nieuwe bundel ‘Papa is héél even aan de telefoon’

Vanavond wordt Bastiaan Ragas’ nieuwste verhalenbundel Papa is héél even aan de telefoon gepresenteerd in het DeLaMar Theater in Amsterdam. De nieuwe bundel bevat weer veel komische verhalen over het vaderschap, van kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Zijn eerste boek Maar je krijgt er wel heel veel voor terug dat in juni 2011 verscheen, werd een bestseller. Er werden maar liefst 250.000 exemplaren van de hilarische, herkenbare vaderverhalen verkocht. Ook in deze nieuwe bundel weer taboedoorbrekende onderwerpen; het vaderschap is niet eenvoudig.
Sinds het eerste boek is er veel veranderd in het leven van de acteur, auteur en producent. Hij heeft hartje Amsterdam ingewisseld voor de country side. Zijn ochtend ritueel is veranderd van rustig de krant lezen in een militaire driloefening om zijn vier kinderen allemaal aangekleed, gevoed en op orde de deur uit te krijgen.

Ervaringsdeskundige – Bastiaan Ragas (1971) is getrouwd met presentatrice Tooske Ragas en vader van vier kinderen: Sem (11), Leentje (5), Fien (4) en Cato (2). Hij weet als geen ander wat het hebben van een groot gezin betekent. Bastiaan is daarnaast ook zanger, acteur, columnist en theaterproducent. Hij staat in het najaar op de planken in de reprise van Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt en produceert het theaterstuk Haantjes met onder anderen Daniel Boissevain.

Lees ook:Babygeluk voor Tooske en Bastiaan Ragas
Lees ook:Bastiaan Ragas schrijft een boek over vaderschap
Lees ook:Derde dochter voor Tooske en Bastiaan: Catoo!
Lees ook:Tooske en Bastiaan bevallen van baby Leentje
Lees ook:Bastiaan Ragas vindt één kind een soort handtas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>