Kleedhokjes zwembad

Dat snap ik nou niet: brengt een vader zijn dochtertje van vier jaar naar zwemles. Gebruikt hij de kleedruimte voor de vrouwen. Waar ik dus sta te kleumen in mijn badpak, wachtend op mijn kinderen. En waar allerlei dames en meisjes staan te verkleden in het groepszaaltje.

Ik snap wel dat die vader het ook even niet meer weet: zijn dochter gaat zwemmen, dus naar de vrouwen. Hij gaat niet zwemmen, dus naar de vrouwen. Maar… het kan zo’n grietje van vier niks schelen of zij tussen de jongetjes en de mannen staat. Terwijl het mij wel wat kan schelen dat deze meneer tussen de dames door banjert. Dus meneer, toch een verkeerde keuze! Ook al gaat u niet zwemmen, u hoort uw dochter toch mee te nemen naar de herenafdeling, totdat zij zelfstandig genoeg is om alles zelf te doen en u op de gang bij de vrouwendeur op haar kunt wachten. Dat kan al met zes/zeven jaar.

Eenzelfde soort dilemma hebben moeders met zoontjes die gaan plassen. Die zie ik dus áltijd bij de dames!

Ik hoor wel eens van mijn echtgenoot dat het erg lastig is als je geen rolmodel hebt voor dit soort gelegenheden. Misschien ben ik te streng voor die meneer. Heb trouwens niks tegen hem gezegd.

Wat doe jij in zo’n geval? Reageer.

Lees ook:Wat kost het sporten van uw kind?
Lees ook:Boos op moeder
Lees ook:20% badgasten plast in zwembad!
Lees ook:Treinkaartjes
Lees ook:De fantastische Meneer Vos, nu volledig in kleur!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>