Laat kinderen gewoon die halve finale zien vanavond!

Schermafbeelding 2014-07-09 om 17.57.15Tenminste, dat zegt bondscoach Louis van Gaal. En nou zou ik dat wel willen, maar als ik mijn dochter tot twaalf uur ophoud, heb ik daar morgen dikke ellende van. Misschien kan mijnheer van Gaal hier dan komen oppassen. Overigens laten we mijn oudste zoon wel gewoon opblijven. Die is dertien, die kan dat een stuk beter aan! Van Gaal gaf het advies  tijdens de persconferentie over de wedstrijd tegen verslaggever Tako Rietveld van het Jeugdjournaal. De laatste vraag is altijd van een Jeugdjournaalkijker. Vandaag ging het over het tijdstip van de wedstrijd, 22.00 uur. Veel kinderen mogen de wedstrijd niet kijken omdat het te laat wordt op een doordeweekse dag. Het advies van Van Gaal luidt: “Ik zou mijn kinderen altijd de wedstrijd laten zien, want het is iets unieks, denk ik, als je ziet wat voor impact het heeft op heel het wereldgebeuren. Over het algemeen hebben de meeste kinderen ook vakantie, dus ik zou ze dit niet willen onthouden. Want anders slapen ze toch niet. Ze zijn zo gespannen om te weten of Nederland gaat winnen of niet. Ik zou de ouders dus ten strengste adviseren om hun kinderen gewoon naar de wedstrijd te laten kijken.”

Basisschoolleerlingen in de regio Noord hebben deze week al vrij, kinderen in de andere regio’s moeten nog wel naar school. Bij ons moeten de kids gewoon op school verschijnen. Het schoolfeest van mijn zoon, dat vanavond gehouden zou worden, is wél verzet!

Lees ook:Kinderen willen niet naar school als het Nederlands Elftal speelt
Lees ook:Zo slaapt je kind het lekkerst en het rustigst!
Lees ook:Ajax wil vrouwen en kinderen bij AJAX-AZ
Lees ook:Streng
Lees ook:Televisie in slaapkamer kids maakt ze dik en moe

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>