Sears hangt bizarre kinderkleding in rekken

De Amerikaanse winkelketen Sears Roebuck & Co. is in opspraak vanwege een aantal kledingstukken voor peuters, waaronder een t-shirt met de tekst ‘Hung Like Daddy’. Behalve het t-shirt heeft de keten nog meer kinderkleding waar opmerkelijke teksten op afgedrukt staan in de collectie. Zo is er ook een t-shirt met de tekst ‘Don’t Make Me Kick You In The Fallopian Tubes’ en een met ‘Nice Girls Don’t Use Pepperspray’. Ik hou er niet zo van, van dat soort teksten op shirts. Je ziet het in Nederland ook wel vaker: teksten die zo overduidelijk niet bij een kind horen. Er is ook een merk dat het woord ‘junkie’ in de naam voert. Hou ik ook echt niet van! Nadat The New York Daily News over de kleding schreef, verwijderde de keten de meeste stukken uit hun winkels. Het ‘Hung Like Daddy’ t-shirt is echter nog steeds te koop, evenals een rompertje met ‘Pretty Like Mummy’ en een deken voor baby’s met een duivelskop en de tekst ‘Fear No Evil’ er op afgebeeld.

Lees ook:Zeeman komt met unieke T-shirts voor Koninginnedag
Lees ook:Pimp je kinderkleding bij joepiedepoepie.nl
Lees ook:Madonna ontwerpt met dochter Lourdes een kinderkledinglijn
Lees ook:Bubblebum Junkie: multimediale opbergspeelbox voor in de auto
Lees ook:Kinderwoordenboek

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sears hangt bizarre kinderkleding in rekken

  1. ludieke kinderkleding

    het is denk ik ook meer bedoelt als ludieke kinderkleding: Meer met het oog op media aandacht dus een marketing stunt, dan dat ze daadwerkelijk verwachten er serieus goede aantallen van te verkopen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>