Zeeman komt met unieke T-shirts voor Koninginnedag

Dit jaar gaat het met Koninginnedag allemaal gebeuren. Willem-Alexander en Maxima zullen de plek van Koningin Beatrix overnemen. Daarnaast wordt er in het hele land feest gevierd, in oranje. Speciaal daarom komt Zeeman met een collectie unieke Koninginnedag T-shirts. Wie het koningshuis een warm hart toedraagt zal ook deze Koninginnedag zijn of haar leukste oranje T-shirt uit de kast halen. Heb je geen leuk T-shirt? Niet getreurd. Zeeman heeft voor de kids (maat 98 – 128) en teens (maat 134 – 164) een aantal leuke T-shirts ontworpen. Voor de meisjes is er een leuk T-shirt met de tekst Queen en een shirt met groot hart en kroon. Voor de jongens is er een stoer shirt met groot erop de tekst King. Voor de teens is er voor de meiden een tof T-shirt met groot een wit hart en kroontje. De jongens kunnen kiezen een shirt met de tekst: Oranje Boven! Of een T-shirt met daarop een koningsleeuw.
De T-shirts kosten € 3,99 per stuk en liggen vanaf begin april in de winkel.

Lees ook:Win een persoonlijk koninginnedag shirt of cap van Bulbby
Lees ook:Sears hangt bizarre kinderkleding in rekken
Lees ook:Zeeman laat kinderen (voordelig) buiten spelen!
Lees ook:Pimp je kinderkleding bij joepiedepoepie.nl
Lees ook:Design-het-zelf voor kleine kinderdesigners in de dop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>