Chocolate Company steunt Stichting De Upside van Down

Kinderen en chocolade vormen een goed duo! Daar is de 7-jarige  Bram geen uitzondering op. Geïnspireerd op de positieve energie van deze jongen met Downsyndroom heeft Chocolate Company speciaal voor hem én Stichting De Upside van Down de ‘Sweet Downie’ ontwikkeld. Een chocolademelklepel waar je reuze vrolijk van wordt en waarmee je ook nog eens een goed doel steunt. Ik hou ervan, van dit soort mooie initiatieven!Chocolate Company lanceert een bijzonder product: Sweet Downie.  Een grote brok heerlijke melkchocolade aan een lepel, kleurrijk versierd met roze en witte marshmallows voor een mok warme chocolademelk. Inspiratiebron  voor deze special edition Hotchocspoon is Bram. Een vrolijk ventje van 7 jaar. Hij ravot graag, is dol op chocolade en heeft het Downsyndroom.  Bram is het zoontje van Vivian Lataster, ambassadeur van Stichting De Upside van Down. Zij belichten de positieve kanten van het Downsyndroom.  Mirjam Schroeder, oprichtster van Chocolate Company, is bevriend met hen en Bram komt graag in haar winkel. Zo is ook het idee voor de Sweet Downie ontstaan. ‘Bij het zien van alle chocolade krijgt hij van die pretoogjes.  Dit positieve gevoel wilde ik speciaal voor hem in een  hotchocspoon “vangen”.  Toen Vivian over de missie van Stichting De Upside van Down vertelde wist ik meteen dat Chocolate Company daar aan moest bijdragen’, aldus Schroeder.
De Sweet Downie verwijst op verschillende manieren naar Stichting De Upside van Down.  Zo hebben de drie marshmallows- na chocolade het vrolijkste snoep- de kleuren van de stichting: roze en wit.  Dit geldt ook voor de verpakking. Daarbij wijst het aantal marshmallows naar het extra chromosoom dat mensen met het Downsyndroom hebben. De Sweet Downie is verkrijgbaar via de winkels van Chocolate Company en straks ook  via de vernieuwde webshop. Van elke verkochte Sweet Downie wordt € 0,50 aan de Stichting gedoneerd.

Over Chocolate Company
Chocolate Company is in 2004 opgericht door chocoholics Toussaint en Mirjam. Een succesformule boordevol chocolade. Wat begon met één kleine winkel in Kerkrade, is uitgegroeid tot een waar chocoladebedrijf met vestigingen in Kerkrade, Maastricht, Den Bosch, Aachen(DE), Köln(DE) en Warszawa(PL) en verkooppunten over de hele wereld. In juli dit jaar zal een vestiging worden geopend in Amsterdam. Het bekendste product van Chocolate Company is de Hotchocspoon, een brok chocolade aan een lepel die je door de warme melk roert, verkrijgbaar in 65 smaken. Chocolate Company is naast een winkel ook een plek waar je kunt genieten van lekkere koffie of thee met gebak.

Over de Upside van Down stichting
Zoals de naam al doet vermoeden,  zet de Upside van Down stichting zich in voor een positiever beeld van het Downsyndroom. Met eigentijdse projecten laten ze zoveel mogelijk mensen steeds opnieuw zien dat Downsyndroom ook positieve kanten heeft.

Lees ook:Prachtig fotoboek vol kindjes met het Syndroom van Down
Lees ook:Miljoenste exemplaar van Het leven van een Loser verkocht
Lees ook:De nieuwe Loser (Gedumpt!) verschijnt volgende week
Lees ook:Slapen doe je als kind het allerlekkerst…met Snooze Company!
Lees ook:De Loseragenda: de allergrappigste schoolagenda ter wereld!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>