De Loseragenda: de allergrappigste schoolagenda ter wereld!

image002Sinds 1 april (geen grap!) ligt de Loseragenda 2014/2015 in de (web)winkel. Vorig jaar was de eerste editie van de Loseragenda binnen twee maanden volledig uitverkocht. Tijd dus voor een verbeterde versie, opnieuw  vol grappige tekeningen en nu met uitsparing in het omslag voor je naam. Bram vindt zichzelf perfect! Maar jij en ik weten wel beter: Bram zal altijd een sukkel blijven. Hij struikelt door het leven en belandt van de ene in de andere ramp. Lach voortaan elke dag om Brams blunders met de Loseragenda 2014/2015. Met deze agenda hoeft niemand zich meer te vervelen tijdens de les, want de Loseragenda is helemaal vol te kladden. Zo maakt iedereen – net als Bram – zijn of haar unieke logboek.
Inmiddels zijn er in Nederland negen boeken verschenen in de serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Binnenkort verkopen we in Nederland het miljoenste Loserboek. In juni verschijnt het nieuwste deel in de serie: Het leven van een Loser – Gedumpt.

Titel: Loseragenda 2014/2015
Auteur: Jeff Kinney
Prijs: € 14,95
ISBN: 978 90 261 3608 5

Lees ook:De nieuwe Loser (Gedumpt!) verschijnt volgende week
Lees ook:Miljoenste exemplaar van Het leven van een Loser verkocht
Lees ook:Cool voor het nieuwe schooljaar: de loseragenda!
Lees ook:100 fans lezen 5 juni als eerste nieuwe Loser (Jeff Kinney)
Lees ook:Nieuw Dagboek van een Muts & Niels de Groot draait door!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>