Nieuwe single van jarige Samson & Gert

Het feestjaar van Samson & Gert houdt niet op! De dikke vrienden pakken uit met een nieuwe single ‘Droom’.  Dit doen ze niet alleen, want de favoriete Studio 100 helden zoals K3, Mega Mindy, Piet Piraat, Kabouter Plop en Merel van Amika, hebben speciaal voor deze 20ste verjaardag van Samson & Gert dit prachtige liedje samen met hen ingezongen. Deze nieuwe single is te downloaden op www.itunes.com. Op www.studio100tv.be is bovendien de nieuwe clip te bekijken.

Lees ook:Samson en Gert komen met een nieuwe zomersingle!
Lees ook:Samson en Gert op het witte doek
Lees ook:Filmdebuut voor Samson van Gert
Lees ook:Nog een klein aantal kaarten voor het Studio 100 Zomerfestival te koop…
Lees ook:K3 lanceert nieuwe single met oranje randje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>