Filmdebuut voor Samson van Gert

De hond met de meest irritante stem ooit, Samson, uit het kinderprogramma Samson en Gert krijgt de hoofdrol in een film. Het wordt de eerste film rond het populaire Vlaamse kinderprogramma, dat ook in Nederland al jarenlang een succes is. Walter De Donder, die in de reeks de rol van burgemeester speelt, heeft dat gezegd tegen radiozender Studio Brussel. Gelukkig zijn mijn kinderen allebei niet wid van Samson. Gelukkig, want die stem van die hond werkt mij altijd behoorlijk op de zenuwen.

 

De pop Samson verscheen voor het eerst op tv in de kerstvakantie van 1989. Hij moest presentator Gert Verhulst helpen bij het aankondigen. Zijn optreden was zo'n succes dat de hond en zijn baasje sindsdien een eigen programma hebben. Het duo bracht al vele cd's uit, maar een film kwam er nog nooit. Verhulst, de poppenspeler Danny Verbiest en manager Hans Bourlon begonnen daarna amusementsbedrijf Studio 100. Het is het bedrijf achter K3, Kabouter Plop en de Plopsalandparken. En we kunnen dus wel stellen dat ze inmiddels kunnen terugkijken op een bijzonder goede beslissing. Want Studio 100 doet het prima!

Lees ook:Samson en Gert op het witte doek
Lees ook:Samson en Gert komen met een nieuwe zomersingle!
Lees ook:Rijke Gert (van Samson) komt belofte na en viert feest vanwege rijkdom
Lees ook:Nieuwe single van jarige Samson & Gert
Lees ook:Studio 100 imperium breidt zich uit met Pipi, Wiki en Maja

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Filmdebuut voor Samson van Gert

 1. Herman

  hoe durf je! Samson is te gek en zijn stem is prachtig. ik droom er zelfs van. Woaaah Gertje, er klopt iemand op de deur!

    /   Reply  / 
 2. Hester

  Wederom heb je mij geshokeerd. Bravo.

    /   Reply  / 
 3. Belg

  Och weeral nen hollander die niet goed weet om te gaan met het succes van studio 100, een BELGISCHE zender.Samson is supercool en je weet het!
  ps:leert eerst schrijven of ben je daar ook niet “wid” van?

    /   Reply  / 
 4. samson4laajf

  Samson is de zaligsten hond evaaahhh

  ___Samsson***BFFL____NWLY**____

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>