Albert Heijn volledig smurfloos

Ze zijn weg! Bij geen kassa in geen AH zijn nog smurfen te krijgen. Ouders kunnen weer boodschappen bij hun eigen vertrouwde super doen, of ze hoeven niet waanzinnig veel meer te kopen dan ze van plan waren om maar zoveel mogelijk smurfen te scoren. Ik ben blij dat we er vanaf zijn. Smurfin is hier binnen (bleek van levensbelang te zijn) en waarschijnlijk verdwijnen ze vanaf nu voorgoed ergens ver achter in de speelgoedkast.

Een woordvoerster van de winkelketen liet De Telegraaf maandag weten dat de voorraad in het weekeinde helemaal op is gegaan. De winkelketen had aan het begin van de actie, op 18 februari, 29 miljoen smurfen klaarliggen. Met de smurfenactie konden klanten vijftien blauwe wezentjes sparen. Bij iedere 15 euro ontving de consument een gratis smurf. Een knuffelsmurf was te krijgen bij inlevering van drie punten en bijbetaling van 3,99 euro.

De blauwe figuurtjes werden tot uiterlijk 24 maart uitgedeeld zolang de voorraad toereikend was. „Nu hebben we kassastickers geplaatst zodat iedereen weet dat de smurfen op zijn”, zei de woordvoerster.

Lees ook:C1000 GOGO’s maken veel los bij kinderen – en ouders!
Lees ook:AH Smurfen doen 70.000 EXTRA gezinnen naar de winkel komen
Lees ook:Plus komt weer met Globe Troetels
Lees ook:JAAAA! Er komen weer mini’s van Albert Heijn aan!
Lees ook:Helft ouders mist soms het begin van favoriete tv-programma door voorlezen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Albert Heijn volledig smurfloos

  1. Rutger

    Wat, zijn ze nu helemaal besmurfd, hebben ze alle smurfen uitgesmurft?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>