Zieke volwassenen misbruiken kinderen

Binnen vierentwintig uur drie opmerkelijke berichten op nu.nl. Ten eerste het bericht over de top-100 taboes, waarbij het seksueel verlangen naar het eigen kind het grootste taboe blijkt te zijn. En pal daarop twee berichten waarbij erg jonge kinderen seksueel misbruikt zijn. Een moeder uit Franeker die verdacht wordt van het plegen van ontucht met haar zeven jarige zoontje en een vrouw van 51 uit Grijpkerk die zich moet verantwoorden voor het plegen van ontucht met een dertienjarig jongetje. Het laatste geval hangt helemaal van ellende aan elkaar want de partner van de vrouw moet zich ook verantwoorden voor ontucht met zijn minderjarige zoon en dochter.

Schokkend vind ik dat twee volwassen vrouwen kinderen in hun omgeving misbruiken voor hun eigen seksuele genot, of nou ja, genot, is dat wel genot of is het gewoon ziek? Niet meer of minder schokkend dan wanneer een man dat zou doen overigens hoor. Maar gewoon. Als normale ouder kun je je toch niet voorstellen dat een andere ouder iets van seks met zijn of haar kinderen zou willen hebben? In wat voor wereld leven we eigenlijk?

Lees ook:Mijnkindonline.nl start campagne Verliefd op internet
Lees ook:Oma baart kind voor haar dochter…
Lees ook:Veel jongeren internetten overmatig
Lees ook:Wordfeud voor kinderen niet altijd onschuldig…
Lees ook:Zo steun je je vriendin, nichtje of zus na een miskraam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>