Beestachtig op reis en back to school met Bagpets

Schermafbeelding 2015-06-25 om 17.09.58We genieten nog volop van de zomer, maar als dat voorbij is zullen de kids toch echt weer naar school moeten. En dat kun je met BagPets een heel stuk leuker maken. Maar voor het zover is, zijn alle producten die je in deze te gekke webshop kunt kopen ook geweldig te gebruiken op reis. Beestachtig genieten van de vakantie en ook van het nieuwe schooljaar dus! Zo’n eerste dag van het nieuwe schooljaar is heel leuk, maar ergens toch ook wel weer een klein beetje balen. Het lekkere luieren is voorbij, er moet weer gewerkt worden. Neem wat van het vrolijke vakantiegevoel mee naar school met de te gekke rugzakken van BagPets. De rugzakken van My Doodles zijn favoriet. Wat te denken van een My Doodles Bolts de Robot-rugzak of Olivia de Uil? Echt iets voor stoere kleine mannetjes of dromerige prinsesjes. Het gehele My Doodles assortiment maakt hebberig! Om in vakantiesferen te blijven is de serie rugtassen van Paddlepak gebaseerd op de oceaan. Zo is het mogelijk een heuse octopus,  anemoonvis, haai of dolfijn op je rug te dragen. Deze originele tassen hebben een reflecterende bedrukking en zijn gemaakt van luchtig en duurzaam materiaal. Daarnaast zijn ze helemaal waterdicht, hoewel anders doet vermoeden.

Koptelefoons en tabletproducten
Voor de wat oudere kinderen die niet van hun telefoon of tablet zijn weg te slaan, heeft BagPets ook heel veel leuks. Bijvoorbeeld de koptelefoons, telefooncases en tablethoezen van de Minions. De kleine gele figuurtjes hebben al menig kinderhart weten te veroveren. Vooral de in-ear koptelefoon is een grote hit in kinderland. Kun je je er iets bij voorstellen, een Minion in je oor?!

De telefoon- en tablethoezen van TabZoo zijn ronduit beestachtig te noemen. Schuif je tablet maar in de bek van een groot blauw monster. Of van een T-Rex! Wie durft? Een heel stuk schattiger (en minder eng) is de hoes van en panda. Of die van een roze konijn. Of je nou voor een jongen of een meisje een koptelefoon of een hoes voor tablet of telefoon zoekt: BagPets heeft voor ieder wat wils!

Over BagPets
BagPets biedt tablethoezen, rugzakken, koffers, koptelefoons, rugzakken, telefoonhoezen en meer voor kids. Hier geen saaie zwarte, grijze of bruine modellen maar juist allemaal toffe varianten die opvallen door design, kleur, functionaliteit en kwaliteit. BagPets biedt het totale productaanbod van TabZoo en heeft daarnaast merken als My Doodles, Cuties and Pals, Minions, Trunki, Hello Kitty en PaddlePak in huis. Verzending is gratis én snel en betalen gaat veilig en makkelijk.

Lees ook:TabZoo beschermt je tablet met een bite
Lees ook:Doodles Baby- en Kindermode heeft smaak
Lees ook:Backpack Company wil risico op rugklachten verkleinen bij schoolgaande jeugd
Lees ook:Hoe hip: je baby met een eigen tablet!
Lees ook:Doe kids maar een heel klein pilletje of een siroop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>