TabZoo beschermt je tablet met een bite

Schermafbeelding 2015-06-15 om 19.32.48Een ongeluk schuilt in een klein hoekje en iedere ouder met (kleine) kinderen weet dat je kostbare tablets niet goed genoeg kunt beschermen. Maar dat moet het liefst wel op een leuke en speelse manier gebeuren. Maak daarom kennis met de nieuwe tablet cases van TabZoo! Deze nieuwe en beestachtig leuke lijn tabletbeschermers brengen je tablet case tot leven! Na de succesvolle introductie van de eerste series tablethoezen, telefoonhoesjes en tabletrugtassen is het nu de hoogste tijd voor de volgende stap voor TabZoo. Wat te denken van interactie met je dierenvriendje met beweging en geluid? TabZoo introduceert tablet cases met gratis MyPal App. Hiermee creëer je een geweldig leuke interactie met de tablet case. Bewegende oogjes die je echt aankijken bijvoorbeeld en lieve geluidjes die ervoor zorgen dat je er een dierenvriendje bij hebt. TabZoo lanceert allereerst een stoere tijger, een grappige aap en een lieve kat. De MyPal App is gratis beschikbaar voor iOS en Android.

Hoe het werkt?
Het gebruik is heel simpel. Je klapt de ogen van het TabZoo dier weg, installeert de app, kiest de ogen die jij het leukste vindt met bijpassend geluid en klaar ben je! Een kind kan letterlijk de was doen. En met dit verrassende effect is plezier voor groot en klein gegarandeerd. Bescherming en fun gecombineerd in één product, wat wil je nog meer?!

Bekijk het YouTube filmpje over het gebruik en de interactieve MyPal app: https://www.youtube.com/watch?v=cX6E2plaPEA

De tablet cases met MyPal App zijn onder andere verkrijgbaar via www.bagpets.nl en via diverse verkooppunten on- en offline. Verkoopprijs van deze beestachtig leuke tabletbeschermers is € 29,99.

Over TabZoo
TabZoo biedt een breed assortiment dat inmiddels bestaat uit: tablethoezen, tablet cases, beanies, tablet rugtassen, koptelefoons en telefooncovers. Allemaal bieden ze uitstekende bescherming en zijn ze functioneel in gebruik. De producten worden met de grootste zorg ontworpen en gemaakt van hoogwaardige materialen. Aan ieder detail wordt gedacht. Het assortiment is bijzonder vrolijk van kleur en altijd voorzien van één of meerdere interessante details. Waarbij de signatuur van TabZoo, opvallend grote ogen en vriendelijke tanden, altijd de boventoon voert. TabZoo – grrrweldige producten met een “bite”!

Lees ook:Beestachtig op reis en back to school met Bagpets
Lees ook:Na iPhone® en iPod® nu ook iPad® kids proof
Lees ook:Hoe een glutenvrij dieet autistische kinderen helpt
Lees ook:Welke gratis app vinden jouw kids het leukst?
Lees ook:Hoe hip: je baby met een eigen tablet!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>