Love2BeMama presenteert webshop vol praktische producten

Schermafbeelding 2015-03-13 om 15.53.40Linda Bosscher breidt haar platform Love2BeMama uit: vandaag opent ze de virtuele deuren van de gelijknamige webwinkel. Een bijzondere online shop vol grappige gadgets, handige hebbedingen en cadeautjes die het leven van (toekomstige) moeders nog leuker en makkelijker maken. Op Love2BeMama kunnen mama’s (to be) echte schatten ontdekken. De meeste spullen in de webshop zijn nog nergens anders in Nederland te koop. De shop staat vol met innovatieve merken als Lollaland, Faye and Lou en Myself Belts. Allemaal merken die werden opgezet door moeders die bepaalde producten in hun leven misten. De artikelen in de webwinkel komen in kleine oplages binnen, zodat de collectie origineel blijft.

De webshop bestaat uit tal van producten voor moeder en kind, in verschillende categorieën: van borstvoeding tot veiligheid en van zwangerschap tot vakantie. Denk aan: een speciale hendel en verlenger waarmee kinderen gemakkelijker de kraan kunnen gebruiken, stijlvolle en functionele drinkbekers, de katoenen Origami Tutteldoekjes in de vorm van lieve diertjes en de MilkCharm, een fijn hulpmiddel bij het bewaren van moedermelk. Leuke producten voor jezelf of om cadeau te doen.

 

Love2BeMama

Linda Bosscher, mama van drie jonge kinderen, richtte vijf jaar geleden het mamablog Love2BeMama op. Dit vanuit een passie voor internet, bloggen en sociale media. De website trekt inmiddels ruim 95.000 unieke bezoekers per maand en staat garant voor een dagelijkse portie blogs, tips, inspiratie, DIY-ideeën, recepten en vanaf nu dus ook bijzondere producten en hebbedingen.

 

Kijk voor de gehele collectie op www.love2bemama.com./webshop

Lees ook:Ikbenzomooi.nl presenteert nieuwe merken: Anatology en Code37
Lees ook:Hemels for Kids…daar is het…hemels voor kids!
Lees ook:LOLO Love tot Love: kleurrijk, bijzonder en waanzinnig eigenwijs!
Lees ook:Kids kleed je hip en wijs bij…Hip & Wijs!
Lees ook:Uk&Co: de leukste kledingmerken voor jongens en meisjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>