Kids kleed je hip en wijs bij…Hip & Wijs!

Ik ben nou een leuke webshop tegengekomen! Bij Hip & Wijs is alleen al ontzettend fijn om in te ‘winkelen’ omdat de webshop een prachtig rustig beeld toont en heel eenvoudig en duidelijk navigeert. En dan de inhoud hè… Die is echt ZO GAAF!Of je op zoek bent naar een mooie jas, zwemkleding, pyjama’s, ondergoed, de nieuwste collecties of juist een fijn uitverkoopje wilt scoren: Hip & Wijs is the place to be! Een greep uit het merkenaanbod: LoLo Love tot Love, Claesen’s, Reset, Desigual, Eliane  et Lena en Brian & Nephew. Niet de minste inderdaad!

En binnenkort komen daar nog wat gave merken bij. Wat te denken van Supertrash Girls, Royal Lounge Junkie, Isla Ibiza, Xowat, Cinque Bellaire en Jo van Kleef?

Voor de leukste beenmode heeft Hip & Wijs Bonnie Doon en de stoerste/liefste tassen koop je er van Zebra. Kortom: een zeer, zeer complete webshop waar ons moederhart een stuk sneller van gaat kloppen!

Hip & Wijs beschikt over een eigen spaarsysteem, een gratis cadeauservice en gratis verzending voor bestellingen boven de 75 euro.

Ik kan nu wel nog meer woorden investeren om je over te halen een kijkje te gaan nemen, maar het beste kun je dat gewoon DOEN! Shop ze! Enne…schrijf je snel in voor de nieuwsbrief. Dan ben jij als eerste op de hoogte van het laatste nieuws!

Lees ook:ZiZo Kindermode: feestelijk shoppen
Lees ook:Love2BeMama presenteert webshop vol praktische producten
Lees ook:Bij Jooltje.nl is alles wat je koopt een cadeautje
Lees ook:Uk&Co: de leukste kledingmerken voor jongens en meisjes
Lees ook:Kixx-Online: van Bengh tot Vingino en voor kids én papa’s en mama’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>