Belito Baby Boutique: Babykleding in mediterrane stijl

Schermafbeelding 2014-11-18 om 15.53.22Klassieke babykleding en accessoires in zachte tinten met lieve details zoals strikjes, kanten randjes en delicate stofjes: Belito Baby Boutique haalt de unieke mediterrane stijl naar Nederland! Deze exclusieve webshop richt zich op ouders die hun baby’s of dreumes netjes en lief willen kleden. Het uitgebreide assortiment loopt uiteen van slofjes, sokjes en schoentjes tot jasjes, chique jurkjes en schattige accessoires voor baby’s en kinderen tot 2 jaar. Heerlijke stoffen, zachte kleuren en fijne details: de nette babykleertjes van Zuid-Europese ontwerpers kenmerken zich door klassieke designs, zachtheid en comfort. Het aanbod bestaat grotendeels uit fijn gehaakte en gebreide items. Zo heeft Belito bijvoorbeeld slofjes, sokjes en maillots in het assortiment van het Italiaanse merk Paolo Romboli. Het buitengewone succes heeft dit familiebedrijf vooral te danken aan het gebruik van de beste garen, de hoogwaardige kwaliteit van de kleertjes en de Italiaanse creativiteit van de ontwerpers. Daarnaast zijn bij Belito ook bekende Spaanse merken te vinden, zoals Pangasa, Cuquito, Sulfy, Minutus, Babidu, Alves, Cóndor en MacIlusión.
Portugese babykleding van Laranjinha
Onlangs heeft Belito haar assortiment uitgebreid met de prachtige baby- en kinderkleding van het Portugese merk Laranjinha. Typerend voor dit merk zijn de zachte stoffen (speciaal voor baby’s) en de unieke designs, waar kinderen zich comfortabel en gelukkig in voelen. De kleding van Laranjinha is traditioneel, maar ook strak, met lieve kraagjes, mooie details en pasteltinten. De collectie is volledig ontworpen en gemaakt in Portugal. Een echte aanwinst voor Belito, want de unieke designs van dit merk zijn nergens anders in Nederland verkrijgbaar!

Over Belito Baby Boutique
Als kind was Mascha González veel te vinden in het familiebedrijf van haar ouders in Rotterdam: een winkel in unieke baby- en kinderkleding in Spaans/Mediterrane stijl. Het leverde haar een bijzondere passie op voor deze schattige kledingstijl, die haar in 2013 samen met zakenpartner Michael Aupperlee deed besluiten een exclusieve webshop op te richten. Zo werd Belito Baby Boutique geboren. Naast babykleding bestaat het aanbod uit diverse accessoires, zoals luiertassen, babydoeken en verschoningsmatjes. Vanaf €99 is de verzending gratis. Volg Belito op Facebook voor inspiratie, nieuwe collecties en leuke kortingen. Ciao!

Lees ook:Babykleertjes vanaf maat 32 bij Pequenito
Lees ook:Nieuw UNISEX kinderkledingmerk in Nederland: Mói
Lees ook:Mevrouw Schaap breidt uit met Tuc Tuc en meer Elodie Details
Lees ook:Met baddoeken van Cuddledry wil ieder kind wel in bad!
Lees ook:Done by Deer Deens design voor de baby- en kinderkamer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>