Nieuw UNISEX kinderkledingmerk in Nederland: Mói

We houden ervan, van nieuwe merken! En voor kinderen hebben we er een bij! Mói! Deze unisex kinderkledinglijn bestaat uit comfortabele basics met leuke prints van zwarte raven. Purestarters.nl nam de lijn direct op in haar assortiment vanwege het grappige design en de ecologisch verantwoorde productieprocessen.De kinderkleding van Mói komt uit het koude Scandinavië, terwijl de – geheel ecologische – productie in het warme Portugal gebeurt. Het design vertoont prints van grote en kleine zwarte raven en dat is niet zomaar: de zwarte raaf Mói was jarenlang gast aan huis bij de familie van de ontwerpster, een architecte uit IJsland. Iedere dag bezocht hij hen en zij voorzagen hem liefdevol van voedsel en onderdak. Nu vrolijkt het dier de kinderkledinglijn op die de architecte onlangs ontwierp en die zijn naam draagt. De lijn bestaat uit comfortabele basics van soepele stoffen zoals shirts, leggings, broeken en jurken. Alle kleding is grijs, zwart en wit voor een coole en urban look voor kids van 0 tot 8 jaar.

Purestarters.nl is een online winkel voor stijlvolle eco en fair trade babykleding, kinderkleding en accessoires. Omdat Mói zich sterk maakt voor een kledinglijn die 100% ecologisch en ethisch verantwoord is, past het merk uitstekend in het assortiment.

Kijk voor dit nieuwe merk op www.purestarters.nl

Lees ook:Redurchin: nieuw Brits organic kinderkledingmerk
Lees ook:Gap gaat kinderkleding maken met Diane von Furstenberg
Lees ook:i-Dare introduceert cosy pyjamalijn voor jongens en meisjes
Lees ook:Design-het-zelf voor kleine kinderdesigners in de dop
Lees ook:Loopt jouw dochter straks helemaal stylisch in Lanvin?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>