Roodborstje: bijzonder behang en prachtige posters voor de kinderkamer!

Schermafbeelding 2014-10-08 om 17.04.13Als ouder wil je van de baby- of kinderkamer graag een unieke kamer maken, zodat je prinsje of prinsesje zich haast in een paradijs waant. Er zijn veel verschillende stijlen om uit te kiezen, maar een kamer met een vintage en retro uitstraling is weer helemaal hip. Met het behang en de prints van Roodborstje creëer je een originele sfeer met zachte en warme kleuren, en illustraties van lieve diertjes en mooie patroontjes. Dezelfde illustraties komen ook voor op de geboortekaartjes, dus is het niet leuk de stijl hiervan door te trekken in de aankleding van de babykamer?In de collectie vind je behang met terugkerende patroontjes zoals cirkel, sterren en bloemen en tekeningen van vosjes. De designs zijn voornamelijk uitgevoerd in rustige tinten oranjebruin, blauw, groen en roze, allemaal kleuren die erg vrolijk ogen (mocht je trouwens liever een andere kleur hebben, dan kan dat op aanvraag ook). Het babykamer behang (te bestellen per rol van 50 x 300 cm) heeft een matte uitstraling, verkleurt niet, en is bovendien lekker gemakkelijk met een licht vochtige doek af te nemen.

Authentieke posters en prints

Een vrolijke poster kun je goed gebruiken als accessoire als je de standaardinrichting van de baby- of kinderkamer wat neutraler en tijdlozer wilt houden. De illustraties op de babykamer posters bestaan uit originele tekeningen van mensen, of dieren zoals konijntjes, vogels, flamingo’s en (ook hier weer) vosjes.  De prints (met ook weer veel rustige tinten groen, blauw, oranjebruin, roze en paars) worden geprint op mat papier voor een natuurlijk resultaat en verkleuren door het speciale drukproces niet. Ze zijn standaard te bestellen in drie verschillende formaten (maar kunnen op verzoek ook op een ander formaat geprint worden).

De persoon achter Roodborstje:
Alle producten die Roodborstje aanbiedt (geboortekaartjes, behang en prints) zijn met de hand getekend door illustratrice Ellen van Der Velden. Tijdens haar zwangerschappen ging ze enthousiast aan de slag voor haar eigen kinderen en uit deze inspiratie groeide een complete collectie artikelen.

Lees ook:Room Seven brengt nieuwe kinderkamercollectie uit!
Lees ook:KEK Amsterdam presenteert inspirerende collectie fotobehang Wallpaper Stories
Lees ook:Verliefd op het behang van Room Seven (Ikenik.nl)
Lees ook:ISI Mini schittert met nieuwe sterrencollectie
Lees ook:Nieuwe collectie Chaos-and-Order Fall/Winter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>