Room Seven brengt nieuwe kinderkamercollectie uit!

Schermafbeelding 2015-01-20 om 15.10.55De hoogste tijd om de kinderkamer aan te pakken. Met de nieuwe lifestyle collectie van Room Seven ben je meteen klaar. Kies voor een stoer jungle-thema of ga voor lief en zomers. Uiteraard gebruikt Room Seven ook nu weer de mooiste kleuren om de collectie te laten uitblinken.De lifestylecollectie van Room Seven brengt voor jongens een stoer jungle-thema. Quilts met zeer uitgewerkte borduursels zijn perfect te combineren met beddengoed voorzien van tropische eilanden. Zorg voor een passend behang op de muren en  een toffe tas voor school en je eigen Tarzan is er klaar voor.

Voor de meiden wordt het een zomer om nooit te vergeten. Kies voor het thema pony-camp of ga voor summer-glamp. Prachtig beddengoed met mooie borduursels en streep prints kunnen perfect gecombineerd worden met vrolijke kussens en een zomers behang.  Vrolijk roze en mint-groen voeren de boventoon, gecombineerd met frisse zomerse kleuren wordt het een kinderkamer waar ieder kind vrolijk van wordt.

Lees ook:Room Seven: Robots en sprookjes!
Lees ook:Nieuwe collectie bij kinderkamermerk Bibelotte: Cross
Lees ook:Room Seven scoort dit voorjaar
Lees ook:Hebben hebben; muurverf van Baby’s Only!
Lees ook:Room Seven Outlet in Alkmaar voor het allermooiste beddengoed

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>