Lekker Mens Erger Je Nieten…op de vloer!

JumboAl meer dan 75 jaar beleven jong en oud veel plezier aan het populaire bordspel Mens Erger Je Niet! Eind februari brengt Koninklijke Jumbo een mega versie uit, die ook buiten gespeeld kan worden. Het Mens Erger Je Niet! Vloerspel bestaat uit het overbekende bordspel, maar dan in een levensgrote uitvoering van 130 bij 93 centimeter. Speel dit voorjaar Mens Erger Je Niet! op het strand, in de tuin, op de camping of tijdens de picknick in het bos. Gooi met de reuze dobbelsteen en zorg dat alle vier de grote speelschijven in het thuisvak belanden. Maar pas op dat jouw speelschijf niet van de mat gegooid wordt!
Met het Mens Erger Je Niet! Vloerspel beleeft het hele gezin overal plezier. De speelmat is aan de onderkant afgewerkt met een aluminium laagje, waardoor het uitermate geschikt is om buiten mee te spelen. De grote dobbelsteen en speelschijven zijn zo ontwikkeld dat ze gemakkelijk terug te vinden zijn in het hoge gras of het zand en niet kunnen omwaaien. Speel dit gebruiksvriendelijke familiespel altijd en overal, waar je maar wilt!

Specificaties:
Releasedatum:         eind februari 2014
Leeftijd:                  vanaf 6 jaar
Aantal spelers:         2 tot 4 spelers
Consumentenprijs:    € 17,99

Kijk voor meer informatie op www.jumbo.eu

Lees ook:Daag je familie en vrienden deze feestdagen uit met de familie bordspellen van Just Games
Lees ook:Knibbel Knabbel Knuisje: Spannend nieuw spel voor kinderen
Lees ook:Nieuwe avonturen van Maya de Bij!
Lees ook:Speel thuis The Voice en Het verjaardagsspel van Ik Hou van Holland!
Lees ook:Scrabble blijft dezelfde regels houden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>