Babygoodluck: Italiaanse traditie in Nederlands gelukshemdje

De ‘camicia della fortuna’ is een traditioneel Italiaans gelukshemdje. Oorspronkelijk met de hand gemaakt door “la nonna” of “la zia”, de grootmoeder of tante van de baby. Een persoonlijk cadeau voor de pasgeboren baby die het hemdje na de geboorte al meteen kan dragen. En daarna een leven lang bewaren. Want zoals de naam al zegt: dat brengt geluk! Oh, wat hou ik toch van dit soort dingen!
Babygoodluck.com introduceert deze mooie traditie nu ook in Nederland met een eigentijds 100% Nederlands design gelukshemdje: een Babygoodluck. Het Babygoodluck hemdje is een uniek, symbolisch kraam-of zwangerschapscadeau. Elke Babygoodluck wordt met liefde gemaakt bij een maatschappelijk verantwoord naaiatelier in Nederland. De Egyptische katoen die gebruikt wordt is van de beste kwaliteit. Dit betekent dat alle hemdjes comfortabel, zacht en mooi zijn, en dat blijven.

Uniek concept: 1 artikel, 1 maat, 1 kleur

Kiezen bij Babygoodluck.com is gemakkelijk: men hoeft niet te dubben over maat of kleur, want het hemdje is er maar in één maat: 50-62 (voor 0-3 maanden) en in één kleur: sereenwit. Het hemdje past en staat daardoor altijd, bij jongetjes en meisjes. Een Babygoodluck is een mooi en symbolisch zwangerschaps- of kraamcadeau. Alleen online te koop bij www.babygoodluck.com

SOS Kinderdorpen
Wie een baby in zijn of haar eigen omgeving geluk wenst met een Babygoodluck hemdje, helpt daar ook SOS Kinderdorpen mee. Want van elk hemdje gaat 1 euro naar deze stichting, die zich wereldwijd inzet voor kinderen die er alleen voor staan. Zo wordt gezamenlijk gebouwd aan een liefdevol thuis voor ieder kind.

www.babygoodluck.com

Lees ook:www.vanvilt.nl; voor unieke geboortedekens (van vilt!)
Lees ook:Geef kinderkleding een nieuw leven voor SOS Kinderdorpen
Lees ook:Groot en klein shopt bij nieuwe webshop Twee ons geluk!
Lees ook:My First Buddha – Want iedereen heeft weleens een knuffel nodig
Lees ook:Wat trek jij aan als je gaat bevallen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>