Groot en klein shopt bij nieuwe webshop Twee ons geluk!

Mooie babykleding, iets leuks voor de kinderkamer of gewoon jezelf of een ander eens flink verwennen met een prachtige cadeau? Het maakt niet uit wat je kiest. Van alle producten op webwinkel Twee ons Geluk maakt je hart een extra sprongetje en zweef je van geluk. Gelukkig zijn doe je niet alleen. Daar heb je nog iets anders voor nodig. Of het nu de bloemetjes op tafel zijn, een kindje dat voor het eerst ‘mama’ zegt of een dikke kus van je geliefde. Allemaal kleine dingen, maar opgeteld zorgt het voor een flinke dosis geluk en dat wil de webwinkel Twee ons Geluk  uitstralen. En dat doet de shop niet alleen met moois voor baby’s en kinderen, maar ook met geweldige producten voor jezelf of voor een ander.Nieuw jasje
Een jaar geleden was Twee ons Geluk nog Babyshop @ Home met leuks voor de allerkleinsten. Maar de baby groeide en groeide, dus was ook toe aan een nieuw jasje. Niet meer alleen een winkel met kleding en hebbedingetjes voor kleintjes, maar ook voor grotere kinderen.  En zijn er geen kinderen? Geen punt natuurlijk! Want bij Twee ons Geluk kun je ook slagen voor vrolijke feestartikelen, woonaccessoires en bakartikelen. De naam van de nieuwe webshop kwam voort uit een winactie, waarbij enthousiaste klanten een naam konden insturen. Winnares Marlieke ging er met een cadeaubon van €100 vandoor en de nieuwe webwinkel Twee ons Geluk was geboren.

Bakken en kokkerellen
De shop heeft een ruim assortiment aan keukengerei  en bakproducten opgenomen in het assortiment. Van vrolijk gekleurde snijplanken, mokken en ontbijtbordjes tot aan broodtrommels en thermoskannen. Dus als je van kokkerellen houdt, kun je hier je hart ophalen. Vind je het leuker om te bakken? Ook daar heeft Twee ons Geluk de juiste producten voor. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke mixen om een taart of cake te maken of aan een stijlvolle beslagkom of taartplateau. Ook een leuk idee voor Moederdag!

Bamboe beestenboel
Vrolijk kinderservies dat helemaal puur natuur is? Jazeker! De bekers, kommetjes, bordjes en het bestek van Puur Natuur is gemaakt van bamboe- en plantenvezels. Dit is net zo sterk als plastic en kan gewoon in de vaatwasser. Maar belangrijker: van dit servies wordt iedereen vrolijk, want het is verkrijgbaar met bijtjes, koeien, vlinders of kikkers. Naast mooi houten speelgoed, voorleesboekjes en lekkere kleurrijke jumpsuits worden de leuke momenten met je baby vastgelegd met Wonder Moments Cards. Met deze zwart-witte kaarten is het eerste lachje en tandje zo op de foto gezet.

Lees ook:Ikbenzomooi.nl presenteert nieuwe merken: Anatology en Code37
Lees ook:Van Mim-Pi tot Lief en Koeka: Villa Vrolijk heeft het!
Lees ook:Mevrouw Schaap breidt uit met Tuc Tuc en meer Elodie Details
Lees ook:Nieuwe collectie Joe Color bij Little Dutchman
Lees ook:Té leuk voor woorden, de babyschoentjes van Donsje Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>