Baby en kind hip op de piste met Babiators!

Het Amerikaanse merk Babiators, bekend van de hippe pilotenbrillen voor baby’s en kinderen, brengt deze week een speciale wintersportcollectie op de Nederlandse markt. De zonnebrillen in ‘aviator’ model zijn ontworpen door een piloot van de US Marines en geschikt voor kinderen van 9 maanden tot zeven jaar. Babiators beschermen de ogen van kinderen 100% tegen UVA en UVB straling, het frame is gemaakt van buigzaam BPA vrij rubber en de glazen zijn onbreekbaar. Door de hippe uitstraling zijn Babiators dé accessoire voor kinderen in de sneeuw!Ook tijdens de wintersport is het belangrijk de ogen goed te beschermen tegen de zon. Vooral op wintersportgebieden die hoog zijn gelegen is de straling van de zon vergelijkbaar met die in de zomer. De ogen van baby’s en kinderen zijn extra kwetsbaar omdat het pigment in hun ogen nog niet volledig ontwikkeld is. Indien de ogen niet goed beschermd worden tegen de zon, kan zonschade (en sneeuwblindheid) ontstaan. Babiators hebben unieke glazen die speciaal ontwikkeld zijn voor de kwetsbare kinderogen. De glazen bieden 100% bescherming tegen UVA en UVB straling.

De wintersportcollectie ’12-’13 bestaat uit sneeuwwitte, hemelsblauwe, signaalrode en zachtroze Babiators. De pilotenbrillen met het buigbare frame en de onbreekbare glazen, zijn verkrijgbaar in twee maten. Junior is geschikt voor de allerkleinsten van 9 maanden tot 3 jaar en Classic is geschikt voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar.

Babiators komen uit Amerika en zijn een ware rage. De veilige, sterke en hippe zonnebrillen worden gedragen door kinderen over de hele wereld, van kleine surfdudes tot mini fashionista’s. Het merk Babiators biedt tevens een unieke garantie op haar brillen. Is de bril kapot of kwijt binnen een jaar na aankoop? Dan krijgt de klant een nieuwe Babiators bril opgestuurd.

Meer informatie en verkoop via www.babiators.nl Verkoopprijs Babiators € 24,95

Lees ook:Slechts 4.7 % van de Nederlandse kinderen heeft zonnebril
Lees ook:Bescherm de oogjes van je baby tegen de zon!
Lees ook:De Stokke® Xplory® Zomerkit is nu beschikbaar in zonnige Grey Lemon Stripes
Lees ook:Getinte Toddlertints auto-zonneschermen garanderen schaduw
Lees ook:Röntgenonderzoek kinderen kan met lagere straling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>