Getinte Toddlertints auto-zonneschermen garanderen schaduw

Schermafbeelding 2014-06-16 om 22.01.39Onhandige, lelijke auto- zonneschermen die de zon toch doorlaten en eraf moeten om het raam te openen… menig kind & ouder kent deze nadelen van de auto- zonneschermen van nu. Dé vervanger hiervoor zijn de Toddlertints, bedacht en ontwikkeld door 2 Australische moeders. De getinte auto-zonneschermen van Toddlertints zijn het antwoord op de opvallende, onhandige en te kleine zonneschermen van nu. De Toddlertints komen uit Australië en zijn bedacht door 2 ondernemende moeders, die het tijd vonden dat hun kinderen de schermen er niet aftrokken, dat de zon er niet doorkwam, het raam open kon én getint was van buiten… Zij ontwikkelden een statische film die aan de binnenkant van het autoraam wordt bevestigd en een universele maat heeft om het hele raam te dekken. Zij ontwikkelden Toddlertints, the funky car shade.Toddlertints beschermen tegen de zon (Australische UPF 15+), zijn transparant van binnen, onzichtbaar (getint) van buiten en hebben een universele maat. Ze zijn handig omdat het raam open en dicht kan en ze eenvoudig zijn aan te brengen. Op termijn ook zelf af te halen. Toddlertints zijn van sterke kwaliteit en dekken het volledige raam. Hip voor kind en ouder met het vrolijke en tegelijkertijd onzichtbare design.

Toddlertints zijn er in 2 designs: Zoo friends en Tea party; binnenkort verschijnt het neutrale design. Ze zijn 600 x 800 mm per Toddlertint per raam. Ze zijn nu voor 32,- euro te krijgen via www.wereldmama.nl.
Toddlertints zijn Echt Wereldmama want: handige én hippe auto- zonneschermen die beschermen tegen de zon, ontwikkeld door 2 Australische moeders.

Lees ook:Geweldige nieuwe autozonneschermen voor kinderen
Lees ook:Buiten roken net zo schadelijk voor kinderen als soms binnen roken
Lees ook:Laat je kinderen lekker op de ramen kleuren
Lees ook:Voorkom bijziendheid, laat kinderen buitenspelen
Lees ook:Drie meisjes van dertien omgekomen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>