Win hier op Kinderspul een Mini Viper Alubike van de Loopfietsdiscounter

Zodra ze het kunnen, willen kinderen zo snel mogelijk van A naar B komen. Eerst gebeurt dat kruipend, daarna lopend, dan gaan ze rennen en voor je het weet fietsen ze je met een noodvaart voorbij. Je kunt daar een stap tussenzetten met de loopfiets! Kinderen vinden het helemaal waanzinnig om zich met een fietsje zonder trappers voort te bewegen. En de Loopfietsdiscounter www.loopfietsdiscounter.nl speelt handig op die trend in. Kinderspul.blog.nl maar van de  Loopfietsdiscounter maar liefst zes Mini Viper Alubikes ter waarde van 59.90 euro weggeven! Hoeveel leuker gaan de feestdagen worden???De loopfiets is de ontbrekende schakel om te leren fietsen. In de regel spelen kinderen met een driewieler , loopauto of bobbycar om daarna over te stappen op een fiets met zijwieltjes. Er is een nieuwe en betere manier om kinderen te leren fietsen. Een loopfiets van hoogwaardige kunststof. Dit is het eerste contact met een tweewieler. Zij leren evenwichtsgevoel en hand- en oog coördinatie zonder te hoeven fietsen. Loopfietsjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar maar doordat de zadelhoogte verstelbaar is kan uw een 5 jarig kind ook met een loopfiets overweg. Het leren fietsen op de een veilige loopfiets zoals de Mini Viper Alubike zal de motoriek en het evenwichtsgevoel van het kind aanzienlijk verbeteren. Als het kind groot genoeg is om op een normale fiets te fietsen zal het geen zijwieltjes op zijn/haar fiets nodig hebben.

De Loopfietsdiscounter heeft zes Mini Viper Alubikes ter beschikking om hier op Kinderspul  weg te geven. Het enige dat je daarvoor moet doen, is

naar de site Loopfietsdiscounter surfen en naar

[email protected]

mailen in hoeveel kleuren de Mini Viper Alubike verkrijgbaar is. Mail daarbij je adresgegevens én je voorkeur voor een kleur en wie weet ontvang je binnenkort zo’n geweldige Mini Viper Alubike thuis!!!

Inzenden kan tot 10 december!

Het is de moeite meer dan waard eens goed op de site rond te kijken, want er staan volop leuke kinderproducten op. Succes met de ‘wedstrijd’!

Lees ook:Kinderspul.blog.nl mag drie Firstbike loopfietsjes weggeven!
Lees ook:Kinderspul geeft drie Firstbikes van de Loopfietsfabriek weg
Lees ook:Cursus leren fietsen zonder zijwieltjes
Lees ook:ADV: Leer uw kinderen veilig en zelfstandig fietsen
Lees ook:Kleuters moeten meer spelen en minder ‘leren’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>