Kinderfeestje vieren met Natuurmonumenten

Deze week viert ons zoontje zijn partijtje mjet klasgenootjes. Na een bowlingfeestje vorig jaar (blegh!), gaan we het dit jaar eens buiten proberen. Via de website van Natuurmonumenten kwam ik op tal van leuke outdoorkinderfeestjes. Het blijft natuurlijk wel hopen op mooi weer, maar het zal een stuk gezonder zijn dan de benauwde bowlingbaan en de vieze frikadellen. We gaan schatzoeken; ik laat nog wel weten hoe het was. Jullie nog leuke outdoorfeesttips?

Lees ook:Online het EK naspelen
Lees ook:Hierom laat je je kind NOOIT alleen in de auto met warm weer!
Lees ook:Buddy for Kids na 25 jaar ‘in steen’ nu ook online
Lees ook:Controleer jij wel regelmatig of je kind de schoenen nog past?
Lees ook:Najib Amhali trekt zich kritiek op naam zoontje aan!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>