8 & 9 november 2014: spellenspektakel in Eindhoven

Het Beursgebouw in Eindhoven staat zaterdag 8 en zondag 9 november 2014 in het teken van verschillende soorten spellen, waar het hele gezin van kan genieten! Tijdens de 21e editie van het Spellenspektakel, het grootste spellenevenement van de Benelux, speel je de nieuwste bord-, kaart- en miniatuurspellen. Je kunt meedoen aan toernooien en kampioenschappen, gloednieuwe en tweedehands spellen kopen, demonstraties en workshops bijwonen en voor de kinderen is er een Kinderplein met verschillende spelletjes. Tijdens het Spellenspektakel valt er genoeg te doen en te beleven voor jong en oud! Wie is er niet groot geworden met het spelen van spelletjes? Op een druilerige dag of misschien wel het hele weekend bordspellen spelen met het hele gezin, met vriendjes op woensdagmiddag na school een kaartspel spelen of met je buren strijden om de overwinning met Kolonisten van Catan; er is voor iedere gelegenheid wel een spel. Op het Spellenspektakel kun je de nieuwste spellen spelen en krijg je meteen tips. Deze komen natuurlijk bij de volgende spelletjesavond goed van pas!

Tijdens het Spellenspektakel kun je niet alleen honderden nieuwe spellen spelen, je kunt ook de nieuwste spellen met korting kopen. Kinderen vermaken zich op het Kinderplein met workshops, knutseltafels en spellen voor kinderen. Voor volwassenen zijn er demonstraties, workshops, toernooien en kunnen zij vol verbazing kijken hoe de echte professionals strijden in de verschillende kampioenschappen.

Datum:
8 en 9 november 2014
Openingstijden:
10:00 – 18:00 uur
Locatie:
Beursgebouw Eindhoven
Voorverkoopprijs:
€ 10,50 voor volwassenen en € 4,-  voor kinderen van  t/m 12 jaar
Kinderen tot 4 jaar gratis toegang.

Kijk voor meer informatie, het programma en de kaartverkoop op www.Spellenspektakel.nl

Lees ook:Spellenspektakel 2015 in Eindhoven
Lees ook:Inzamelingsactie tweedehands spellen voor kansarme jongeren
Lees ook:Gratis spelletjes voor Nintendo DS
Lees ook:Dit weekend gezellig naar het Lief! Lifestyle event?
Lees ook:Playmobil als kerstcadeau?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>