K3 viert dit jaar feest: 15-jarig jubileum!

Dit jaar zijn er extra redenen om samen met Karen, Kristel en Josje een feestje te bouwen! Terwijl de succesvolle film ‘K3 Bengeltjes’ nog steeds in de bioscopen te zien is, komt vandaag de nieuwste special ‘K3 Modemeiden’ uit op DVD. Ook spelen de meisjes voor Cupido door iedereen op te roepen hun ultieme Valentijnsboodschap naar de K3 Facebookpagina te sturen. En als klap op de vuurpijl vieren Karen, Kristel en Josje dit jaar het 15 jarige bestaan van K3! Genoeg redenen om de drie meiden dit jaar flink in het zonnetje te zetten.  Vier jij met K3 de mode, de liefde en hun 15e verjaardagsfeest? Karen, Kristel en Josje zijn er klaar voor om dit jaar samen met alle K3 fans groots feest te vieren!  Karen, Kristel en Josje krijgen van hun stylist Sammy de kans om een eigen outfit te ontwerpen. Een droom die uitkomt voor deze drie modebewuste meiden, maar wat gaan ze maken? Hoe moeten ze er aan beginnen en zal de creatie op tijd klaar zijn tegen de grote modeshow?
In deze 50 minuten durende special neemt K3 je mee in een verhaal vol muziek, dans en fashion! Daarbij trakteert K3 alle fans op extra K3 clips die ook nog op deze DVD staan!
Ga zelf aan de slag en ontwerp je eigen K3-outfit met de nieuwste app ‘K3 modemeiden’ die meer dan 90 kledingstukken, een leuk liedje en grappige geluidjes bevat. Nu verkrijgbaar in de Apple App Store!

Over iets meer dan twee weken is het zover, op 14 februari is het Valentijnsdag! Een dag om op een originele manier aan de allerliefste in jouw leven te laten zien hoe blij jij met hem of haar bent! Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om aan een speciale vriend of vriendin, aan je zoon of dochter, aan papa en mama of een ander speciaal persoon op een bijzondere manier te tonen hoeveel diegene voor jou betekent.
K3 roept iedereen op om zijn of haar ultieme Valentijnsboodschap naar de http://www.facebook.com/K3fan pagina te sturen. Winnaars maken kans op een K3 Valentijnspakket! Degene met de allerleukste, origineelste en liefste Valentijnsboodschap wint kaarten voor de gloednieuwe K3 shows om daar samen met zijn of haar allerliefste de 15e verjaardag van K3 en natuurlijk de liefde te vieren!

K3 bestaat 15 jaar en dat zullen we vieren! Als verrassing en bedankje voor alles wat K3 de afgelopen 15 jaar gedaan heeft, haalt een engel Karen, Kristel en Josje naar de magische wolkenwereld. Daar krijgt elk van hen de kans om een spetterende droom te beleven. Het wordt een heus feest vol magische sprookjesfiguren, circusavonturen en glitter ‘n glamour in ware Hollywoodstijl!
Feest mee met K3 in een show vol dans, spektakel, magie en natuurlijk hun grootste hits!
Tickets voor de K3 verjaardagsshows zijn verkrijgbaar bij See Tickets: www.seetickets.nl of via 0900 – 300.5555 (€0,45 ct. p.m.). Meer informatie is te vinden op www.studio100.nl.

Lees ook:K3 vervult jouw droom tijdens de nieuwe K3 show!
Lees ook:Swing, dans en zing mee met de beste nummers van K3!
Lees ook:Opnieuw extra shows K3 tour Karen, Kristel en Josje!
Lees ook:K3 debuteert met K3 en het ijsprinsesje op de Nintendo DS
Lees ook:Opnieuw extra shows afscheidstour Karen, Kristel en Josje!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>