Luxe kamperen met Keycamp (vlakbij Dinseyland!)

Onlangs heb ik gekampeerd in één van de nieuwste stacaravans van Keycamp. Maar eigenlijk had het met kamperen helemaal niets te maken… Dit was ontzettend luxe! Want zeg nou zelf, een stacaravan met twee badkamers; dat is toch heerlijk? Mijn kinderen waren er ook enorm over te spreken.We verbleven in een Vista stacaravan op de ontzettend leuke camping La Croix du Vieux Pont, vlakij Parijs – Frankrijk. De stacaravan had sfeer en lag aan een leuk straatje met andere stacaravans, vlakbij een meertje. Op deze manier vakantie vieren biedt de ideale mogelijkheid om je kinderen toch iets avontuurlijks mee te geven, zonder dat je heel erg moet inleveren op comfort. Want dat vind ik juist weer zo belangrijk!

De keuken was goed uitgerust, de bank zat heerlijk en de kamers waren prima in orde. En een rij bij de badkamer hadden we niet – zo veel luxe heb ik thuis geen eens!
Nee voor mij is er geen twijfel: kamperen op deze manier heeft het!

We hebben een dag van de vakantie gebruikt om te genieten van Disneyland Parijs, wat de kinderen geweldig vonden. Parc Asterix ligt ook erg dicht in de buurt van La Croix du Vieux Pont, mocht je een enorme fan van pretparken zijn. Verder is de omgeving erg mooi, en biedt de camping zelf volop mogelijkheden tot vermaak, onder meer in het grote zwembad dat ook overdekt kan worden.

Een aanrader, echt! Mocht je nou nog meer avontuur wensen, dan is overnachten in een boomhut van Keycamp misschien wel iets voor je!

Keycamp, specialist op het gebied van luxevakanties, biedt kampeervakanties aan in tien Europese landen (Denemarken, Nederland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Oostenrijk, Zwitserland en Kroatië). Je kunt er verblijven in volledig ingerichte bungalowtenten, chalets, en maar liefst 17 verschillende types luxe stacaravans. Maar je kunt er ook op bijzondere wijze overnachten, bijvoorbeeld in een boomhut of Mountain Lodge. Ontzettend leuk allemaal!

Lees ook:Kom alles te weten over de Eiffeltoren (en bouw hem zelf)!
Lees ook:Tof: een doeboek voor kids over Parijs!
Lees ook:Boomhut bed; even of heeeel lang leuk?
Lees ook:Mooiste bestemmingen buiten Europa met kinderen…
Lees ook:Stedengids Kidskompas nu ook als reisapp

1 Reacties // Reageer

One thought on “Luxe kamperen met Keycamp (vlakbij Dinseyland!)

  1. villa rojales

    Hallo ..
    Ik wil mijn familie mee te nemen op camping deze maand en was op zoek naar de bron met betrekking tot wanneer hier bereikt. De informatie is erg nuttig voor mij. Ik vroeg me af om te weten over de camping kosten?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>