Assepoester in Efteling Theater nu al daverend succes

Gisteren ging de musical Assepoesterin première in het w Theater en de hysterie is nu al algeheel en compleet. Het attractiepark heeft al meer dan 55.000 kaarten voor de productie verkocht, en daarmee breken ze hun eigen record. Hartstikke leuk natuurlijk. Even de recensies afwachten en dan maar snel een kaartje kopen! 

Assepoester is een musical van het beroemde Amerikaanse componistenduo Rodgers en Hammerstein. De hoofdrollen in de Nederlandse versie, een co-productie van Efteling Theater Producties en het bedrijf V&V Entertainment, zijn voor Do en Loeki Knol.
Ivo de Wijs schreef de nieuwe vertaling van de liedteksten. Assepoester is de vijfde musical die in het Efteling Theater wordt opgevoerd. De productie is na Ti-Ta Tovenaar en Annie de derde samenwerking tussen het sprookjespark en producent V&V Entertainment.
In 2008 staan onder meer een nieuwe Nederlandse bewerking van The Sound of Music en de reizende musical De Sprookjesboom op het programma.

Lees ook:Beleef Kruistocht in Spijkerbroek als musical
Lees ook:Première Brandweerman Sam Live! een vlammend succes!
Lees ook:Theater Terra brengt Het kerstverhaal van Kleine Ezel
Lees ook:Repetities Dora Live! van start
Lees ook:Gezocht: zangers voor videoclip Carry Slee-musical SPIJT

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>