De beste kindersite van Nederland is van Spangas!

De website van de televisieserie Spangas is vandaag uitgeroepen tot de beste kindersite van Nederland. De site spangas.nl werd bekroond met een Gouden @penstaart van de stichting Mijn Kind Online. En een goede serie en dus ook nog een goede site! Fraai hoor! Wij hebben het hier thuis net n.a.v het artikel hieronder besproken; spele.nl en elkspel.nl worden geblokkeerd. We zullen een lijstje ophangen met ‘deze mogen’ sites. En Spangas komt er tussen!De Nederlandse fansite van de 15-jarige Menno Woudt, habboveggies.be, is daarnaast onderscheiden als beste site door kinderen gemaakt. Vijftienduizend mensen brachten hun stem uit via de site van de Gouden @penstaart. Een vakjury had in elke categorie zes websites genomineerd. Het publiek koos echter de winnaar. De websie van de jeugdserie Spangas biedt in de ogen van de jury een ‘creatieve en interactieve manier waarop de website een relatie legt met het bijbehorende televisieprogramma’.

Zo worden berichten die kinderen sturen aan de personages uit de serie echt beantwoord. Bezoekers kunnen volgens de jury daarbij eindeloos klikken, bladeren in agenda’s, zelf een agenda aanmaken, filmpjes kijken en discussiëren op het forum.

Lees ook:En de Gouden Apenstaart 2010 gaat naar….Spongebob.nl!
Lees ook:Spangas nu ook te zien in het theater!
Lees ook:En het beste jeugdtheaterstuk is….De Hompelaar!
Lees ook:Nieuw seizoen van de succesvolle VPRO-jeugdserie ‘Mijn vader’
Lees ook:Acht geheel nieuwe aflerveringen van Ti-Ta-tovenaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>