Wie is de meest trotse moeder van Nederland?

Op trotsemama2008.hyves.nl kunnen moeders de hele maand april inzenden waarom zij trots zijn op hun kind(eren) én op zichzelf en zo meedingen naar de titel Meest Trotse Moeder 2008. Persoonlijk kots ik altijd een beetje van moeders die niet ophouden met het trotse gewauwel over hun kinderen. Ze kunnen van alles, ze zijn zo knap, grappig en o, o, o, wat is het moeder-zijn feest. De roze wolk zeg maar. Maar de initiefnemers willen met de wedstrijd een positieve draai geven aan de kritiek rondom werkende en niet-werkende moeders. En dat is natuurlijk wel een mooi streven. De beste inzending wordt op moederdag (11 mei) bekroond met de titel 'Meest Trotse Mama 2008'.

Initiatiefnemers Rowena Visser en Laura van den Brink (beide online ondernemer én trotse moeder) willen vrouwen bewust laten nadenken over wat het moederschap voor hen betekent. "We vonden al het gedoe rondom vrouwen met kinderen wel welletjes. Moeders doen het tegenwoordig nooit goed: blijf je thuis voor je kinderen, dan vergooi je je studie en kansen op een glanzende carriere; ga je werken, dan ben je een ontaarde moeder die er niet voor haar kinderen is. Met de Meest Trotse Mama 2008 willen we het moederschap positief benaderen en vrouwen elkaar laten inspireren."

De hele maand april kunnen moeders hun berichten inzenden op de Hyvespagina die speciaal voor deze actie is opgezet. "We hebben bewust gekozen om de aanmeldingen via Hyves te laten lopen. Dit is hét medium waar vrouwen van nu te vinden zijn. De actie is nog niet begonnen en nu hebben we al meer dan 100 aanmeldingen", vertelt Rowena Visser. Inmiddels is het aantal aanmeldingen tot bijna 3000 gestegen.

De actie loopt de hele maand april; op 11 mei – moederdag – wordt de mooiste, meest ontroerende, opmerkelijke of spraakmakende inzending bekroond met de titel 'Meest Trotse Mama 2008'. De winnaar wordt bekendgemaakt op trotsemama2008.hyves.nl. Zij ontvangt een uitgebreid prijzenpakket, kijk voor de volledige inhoud op de Hyvespagina.

Over Rowena Visser en Laura van den Brink
Rowena Visser ontwerpt ProudMaMa sieraden en kinderaccessoires en runt webwinkel Mie Toe; Laura van den Brink is communicatieadviseur en verkoopt kindermode via haar webwinkel Designerbaby.
 

Lees ook:Proud Mama; sierraden voor Trotse Moeders!
Lees ook:Proud MaMa sieraden voor ‘trotse moeders’! Win een armband bij Kinderspul.blog.nl
Lees ook:LOVY presenteert collectie klassieke sieraden voor Kerst
Lees ook:Mart Visser is op zoek naar Mini-Muze voor komende kindercollectie
Lees ook:Kersverse mama’s helemaal week van babygeur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>