Keep calm and be creatief met DohVinci

Voor de echte creatievelingen onder ons heeft Hasbro iets nieuws dit najaar: DohVinci! Met de styler-pistool van DohVinci versier jij al jouw spulletjes met kleipasta. Het werkt super makkelijk: plaats een patroon met één van de twaalf kleuren kleipasta in het styler-pistool en teken meteen wat je maar wilt. Met een klein beetje oefening ben je binnen no-time een waar DohVinci kunstenaar! In de DohVinci collectie vind je ontzettend veel leuke producten die je zelf kunt versieren: een kaptafeltje, een fotolijst en deurdecoratie. Bij al deze producten vind je tevens een leuk inspiratieboekje, zodat je super veel verschillende kunstwerken kunt maken!
DOHVINCI OPBERG KAPTAFEL
Je sieraden, schatten, liefdesbriefjes… je kunt ze voortaan allemaal kwijt in dit kaptafeltje dat je volledig kunt personaliseren. Je versiert het meubel in de stijl van je dromen, daarna even alles monteren: een-twee-drie.. En kijk daar, je eigen super schattige kaptafeltje met spiegel die zeker perfect zal staan in jouw kamer!

DE DOHVINCI FLOWER TOWER
Dankzij jouw artistieke talent komen je mooiste foto’s pas écht tot hun recht in deze versierde fotolijst. Laat je helemaal gaan met motieven en kleuren en plaats drie van je lievelingsfoto’s in de lijst. De fotolijst is een leuk cadeautje voor een vriend of vriendin, maar je kunt ‘m ook lekker voor jezelf houden en je kamer ermee opfleuren.

DOHVINCI MEENEEMSTUDIO
De DohVinci meeneemstudio is een must voor elke kunstenaar! Het is een handig koffertje waarin je alles vindt wat je nodig hebt om altijd en overal prachtige kunstwerken te maken. Het leuke is dat wanneer je het koffertje opent, je hem omtovert tot een schildersezel!

Lees ook:Nieuw en klassiek speelgoed voor meisjes: DohVinci, My Little Pony, Nerf Rebelle en FurReal Friends
Lees ook:Bulbby bedrukt bijna alles voor je kind!
Lees ook:Laat je kinderen lekker op de ramen kleuren
Lees ook:Laat Sinterklaas voor jouw kind een persoonlijke videoboodschap maken
Lees ook:Eindeloos creatief met Beados Super Studio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>