Nieuwe uitgaven van Electro verkrijgbaar: zo leuk!

playlab--electro-wonderpen-wilde-dierenElectro, wie is er niet mee opgegroeid? Al tientallen jaren biedt dit spel veel leerplezier door educatieve thema’s te combineren met slimme elektronica. Dit voorjaar verschijnen vier nieuwe edities van Electro, waarmee kinderen vanaf drie jaar op een interactieve wijze verbanden leren leggen, goed leren kijken en onthouden. In de edities “Wilde dieren”, “Voertuigen” en “Op de boerderij” gaan kinderen aan de slag met een boekje van 18 pagina’s vol vragen en opdrachten. De editie “Dierenpret” bevat 12 kaarten met leerzame oefeningen. Kinderen wijzen met de wonderpen het antwoord aan op vragen als ‘wat zie je in de vijver’, ‘wat hoort er bij elkaar’ en ‘zoek dezelfde plaatjes’. Wanneer ze het juiste antwoord aanwijzen, horen ze een geluidje en zien ze een lichtje. Leren is leuk met Electro!Electro is een product van het educatieve pre-school label Playlab van Jumbo. Playlab staat voor vertrouwd, toegankelijk en duurzaam speelgoed. De spellen zorgen niet alleen voor veel speelplezier, maar zijn ook bedoeld om jonge kinderen iets wezenlijks mee te geven. Dit voorjaar verschijnen vier nieuwe edities van Electro.

Wilde dieren
Met Electro Wilde dieren gaan kinderen onder andere op ontdekkingstocht in de Afrikaanse woestijn, het Aziatische oerwoud en de bergen. Door middel van het beantwoorden van vragen als ‘wie kan er vliegen’, ‘wie heeft er vier poten’ en ‘zoek de moeder van deze jonkies’, leren jonge kinderen alles over wilde dieren.
Voertuigen
Kinderen leren alles over voertuigen met Electro Voertuigen. Onder meer in de stad, het park en op het station gaan zij spelenderwijs op zoek naar allerlei soorten voertuigen. Van boot tot trein en van helikopter tot luchtballon; allerlei voertuigen komen aan bod.
Op de boerderij
Met Electro Op de boerderij leren kinderen alles over het boerderijleven. Ze geven antwoord op vragen als ‘wat zie je in de wei’ en ‘wie hebben er veren’. Ook leren ze dat melk en eieren niet afkomstig zijn uit de supermarkt, maar van de boerderijdieren. De stal, het erf, de moestuin en de boomgaard; geen plekje op de boerderij wordt overgeslagen om te ontdekken!
Dierenpret
Wat eten ze, wie leeft hier en wat hoort niet in dit rijtje? Deze en nog vele anderen vragen over dieren beantwoorden kinderen met Electro Dierenpret. Aan de hand van 12 kaarten ontdekken kinderen spelenderwijs alles over verschillende dieren, cijfers, kleuren en vormen en nog veel meer.

Alle vier de edities liggen vanaf begin maart in de winkels.

Over Playlab
Electro verschijnt onder het overkoepelende pre-school merk van Jumbo: Playlab. De producten in deze lijn zijn in samenwerking met grootouders, ouders en kinderen ontwikkeld. Het doel van Jumbo is om kinderen naast speelplezier ook iets wezenlijks mee te geven. Lezen, schrijven, tellen, rekenen, maar ook samen spelen of slim denken; op iedere doos zie je in één oogopslag wat de kleintjes ervan opsteken. Playlab vervult de wens van ouders… en die van kinderen! Leuk voor nu, handig voor later!

Lees ook:Leerzame puzzels van Playlab voor de allerkleinsten
Lees ook:Duurzame houten spellen en puzzels voor de allerkleinsten
Lees ook:Bezoek in april een kinderboerderij bij jou in de buurt en ga op avontuur met Peppa!
Lees ook:Pluk redt de dieren
Lees ook:Zwanger zijn op boerderij heeft zo z’n voordelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>