Hebbie’um al, de nieuwe Mama – for all fabulous moms?

Nou, ga ‘m dan eens heel erg snel halen. Want dat is toch wel een van de leukste bladen over kinderen en vooral over moeders! We kunnen niet alleen lezen over het moederschap van Rosanna Kluivert, wat papa’s allemaal te melden hebben over mama’s (de kinderen knuffelt ze wel…) en de obsessie voor een tweede, we krijgen ook nog eens 20% korting bij onze favoriete restaurants! En dat is toch weer mooi meegenomen. Het wordt weer mooi weer over een paar dagen, dus haal ‘m voor op je ligbedje in de tuin – juist IN DE ZON!

Lees ook:Tuin kind- en zomerklaar dankzij dit buitenspeelgoed
Lees ook:De scholen zijn weer begonnen!
Lees ook:Uitverkoop tijdens het Hemelvaartweekend bij Olliewood
Lees ook:Peuter sluit prachtige vriendschap met hoogbejaarde buurman
Lees ook:Flip de Beer kijken en memorie├źn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>