Hoera, ik ben geen perfecte moeder in de schappen!

Leef jij ook nog steeds met het gevoel dat je niet de perfecte moeder bent die je zo graag had willen zijn? Hou er mee op! Niemand is een perfecte moeder! Zoals je ze op tv en in de bladen ziet, lopen ze niet in real life rond – echt niet. En daar kun je meer over lezen in het boek Hoera! Ik ben geen perfecte moeder.
‘Een fantastische baan, fluitend opvoeden, een boeiend sociaal leven leiden, er altijd goed uitzien en je vent geen seconde uit je liefhebbende hart verliezen. Tuurlijk, moeders. Hallucineer gerust verder.’ 

Hoera! Ik ben geen perfecte moeder! is de nieuwe uitgave van Sabine Wisman. Zij schreef dit boek op basis van ervaringen met haar eigen en andermans kinderen. Het gaat over de ‘wenjaren’ van het moederschap: de eerste vier jaar met je kinderen. Want het mooie idee over kinderen hebben en daadwerkelijk moeder zijn, kan wel eens verschillen. Of zoals Sabine het schrijft: hoe beeldschoon het moederschap er in de etalage ook uitzag, het past geen van ons meteen. De ene week zit het heerlijk, maar de week erop is het ineens te strak en knelt en kriebelt het.  De columns zijn recht voor zijn raap, herkenbaar en erg grappig. 
Sabine Wisman publiceerde meerdere kinderboeken. Haar werk is in het buitenland verschenen en bewerkt voor theater. Ze is getrouwd en heeft twee kinderen.

 

 

Lees ook:Tips nodig? Lees het moederschapsboek van Tori Spelling!
Lees ook:Krijg nou tieten al meer dan 25.000 x over de toonbank
Lees ook:Eerste handboek over borstvoeding mét respect voor flesvoeding
Lees ook:Tweede dochter voor Sabine Uitslag
Lees ook:Opa en oma zien je aankomen met de ‘handleiding voor kinderen…’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>