Na ‘Facebook’ en ‘Like’ is er nu een kind Hashtag genoemd

Ik begrijp echt wel dat je origineel wilt zijn in de naamgeving van je kind, maar alles heeft natuurlijk wel z’n grenzen. Kinderen hoeven echt niet allemaal Max of Sophie te heten, maar dat er dit weekend een baby Hashtag is genoemd, vind ik wel weer een triest dieptepunt. De eerste reactie op het bericht luidde: ‘You finally had your Tweetybird’, meldt Spits. Belachelijk. In februari noemde een man in Egypte zijn zoontje ‘Facebook’ als eerbetoon aan de rol die het sociale netwerk speelde bij de revolutie in het Midden-Oosten en  ruim een maand geleden noemde een Israëlisch koppel hun dochter ‘Like’, naar de knop waarmee Facebookers hun waardering kunnen uiten. Hoe dan?
Maar het kan allemaal nog veel gekker. Neem de Facebookpagina met de titel “Mijn zus zegt dat ze haar baby Megatron noemt als ik een miljoen fans krijg”. Je begrijpt dat in nog geen twee weken die miljoen likes er waren. Goddank kwam de naam Megatron er niet. De ouders bleken verstand te hebben en noemden het kind Dylan.

Lees ook:Aan de Haak: voor de leukste gehaakte cadeautjes!
Lees ook:Ouders vergeten kind op vliegveld; waar zit dan je verstand?
Lees ook:De laatste dag Sint, wat een feest!
Lees ook:Hip: vernoem je kind naar een Facebook-knop
Lees ook:Dubbel succes IVF als cliniclown een sketch opvoert…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>