Het stralende middelpunt op je eigen uitnodiging

4986Het organiseren van een feestje voor je verjaardag, de geboorte van een kind of een jubileum is een perfect moment om jezelf eens flink in het zonnetje te zetten. Als organisator en gastvrouw of gastheer van het feest ben jij namelijk voor een dag het middelpunt van de belangstelling, bijvoorbeeld om jouw verjaardag, de geboorte van je zoon of dochter of jouw jubileum te vieren. Wil je dat jouw uitnodiging aansluit bij het idee dat jij het middelpunt bent op je eigen feestje? Bestel dan een uitnodiging waar jij het stralende middelpunt krijgt, simpelweg door een eigen foto aan de uitnodiging toe te voegen. Meer over het versturen van een uitnodiging met jezelf als middelpunt, lees je in dit artikel.

Wat is een uitnodiging met foto?
Een uitnodiging met foto is een uitnodiging met een standaard ontwerp waar je een foto van jezelf aan toe kan voegen. Hallmark heeft diverse van deze unieke uitnodigingen in het online aanbod op de website, zodat je zelf kan kiezen welke uitnodiging je wil versturen. Wil je bijvoorbeeld een uitnodiging in de kleur blauw versturen, dan kies je een uitnodiging met een blauwe tint om deze uit te breiden met een foto van jezelf. Door een foto aan de uitnodiging toe te voegen is de uitnodiging niet alleen unieker en opvallender, maar wordt de uitnodiging bovendien persoonlijker.

Wat zijn de mogelijkheden van een uitnodiging met foto?
Bij het bestellen van een uitnodiging met foto bij Hallmark, heb je oneindig veel mogelijkheden. Zo kun je niet alleen kiezen uit kaartjes in diverse kleuren, maar kun je ook kaartjes bestellen voor een bepaald soort feest. Geeft jouw kind een kinderfeestje en wil je een kinderfeestje uitnodiging bestellen met een foto van jouw zoon of dochter? Dan is dit uiteraard mogelijk. Heb je een kindje gekregen en wil je de geboortekaartjes van jouw kind verrijken met een foto van jouw zoon of dochter, dan is dit ook een mogelijkheid bij Hallmark. Door een foto toe te voegen aan de uitnodiging voor het kinderfeestje of de geboortekaartjes van jouw zoon of dochter, maak je de kaartjes nog persoonlijker.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>