Lily-Balou; waar kinderen en speelgoed elkaar ontmoeten

Het gaat goed met het kindermerk Lily-Balou. Bekend van haar kindvriendelijke materialen komt het Belgische merk ook deze winter weer met  een heerlijke collectie. Een winter vol primaire kleuren, speelse motieven en de bekende knipoog naar retro. Ontwerpster Anne de Smedt haalde voor de wintercollectie herinneringen op uit haar jeugd. “Het eindresultaat: een frisse collectie rond het thema speelgoedland; hobbelpaardjes, autootjes, uiltjes en de bekende tinnen soldaatjes. Ik heb er jaren mee gespeeld. Heel leuk om weer door mijn oude speelgoed te snuffelen.”Voor de allerkleinste biedt de collectie van Lily-Balou een uitgebreid assortiment aan jumpsuits, makkelijke broekjes en schattige jasjes met puntmutsjes. Voor de jongens zijn er deze winter coole sweaters met toffe prints en stoere broeken. Voor de meiden bestaat uit de collectie uit retro overgooiers en vrolijke jurkjes. En verder wordt de collectie weer heerlijke uitgebreid met sokjes en kniekousjes.

Lily-Balou staat voor kleurrijk, kinderrijk, gemakkelijk in onderhoudt en een hoog draagcomfort en daar is het met de collectie van komende winter weer volledig in geslaagd!

Lees ook:Kijk eens hoe koddig Lily-Balou is!
Lees ook:Nieuwe collectie Chaos-and-Order Fall/Winter
Lees ook:Van het Belgische ‘Lily-Balou’ word je vanzelf vrolijk!
Lees ook:Vintage Cowboys lanceert wintercollectie voor stoere jongens
Lees ook:Warme winterkleuren zorgen voor een frisse wintercollectie bij LCEE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>