Laat Tori Spelling jouw baby aankleden

Ga je binnenkort naar Amerika? Dan kun je je baby aankleden in de kleding die Tori Spelling heeft ontworpen – mocht je dat willen. Een beetje terug naar je eigen Beverly Hills 90210-tijd! De zwangere Tori  gaat in samenwerking met winkelketen JCPenny een collectie ontwerpen voor baby’s en peuters.Ze begon met ontwerpen omdat ze moeite had leuke, trendy en daarnaast betaalbare outfits voor haar eigen kroost te vinden, lees ik op nu.nl.
Ze verklaart: “Ik kon niet geloven dat de meeste babykleertjes nog steeds alleen in pastelkleuren verkrijgbaar zijn. Ik wist direct dat ik mijn baby’s in felle kleuren wilde zien met grappige opdrukjes.” Nou, ik weet niet waar Tori winkelt, maar zo liggen onze winkels er hier niet bij, toch? Felle kleuren en prints te over! Volgens Spelling zijn haar eigen kinderen nauw betrokken bij het ontwerpproces. “Stella bemoeit zich met de prints, Hattie is het perfecte model en Liam wil dat alles lekker zit. Ik probeer dus leuke, comfortabele kleding te maken die daarnaast ook chic is”, aldus Spelling. Little Maven by Tori Spelling ligt vanaf 1 september in de Amerikaanse winkels.

Lees ook:Tips nodig? Lees het moederschapsboek van Tori Spelling!
Lees ook:Mim-Pi komt met geweldige zomercollectie!
Lees ook:Gap gaat kinderkleding maken met Diane von Furstenberg
Lees ook:Allorasignora.com: gave nieuwe webwinkel met gaaf speelgoed (en meer!)
Lees ook:Muy Malo; geen combinatie is gek genoeg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>