Beyonce brengt hit opnieuw uit om overgwicht bij kids tegen te gaan

Zangeres Beyonce gaat de strijd aan om overgewicht bij kinderen tegen te gaan, lees ik net op Girlscene.nl. In samenwerking met Michelle Obama en de National Association of Broadcasters Education Foundation is Beyonce een actie begonnen om kinderen te helpen met afvallen. Beyonce zelf vindt ook dat kinderen meer moeten bewegen en gezonder moeten eten. Om de jeugd hierbij te helpen heeft de zangeres een video gemaakt met een work-out die de kinderen na kunnen doen. Ik hoop dat het aanslaat, want ze heeft gelijk: aan al die dikke kids moet iets gedaan worden!

Beyonce heeft het nummer ‘Get me Bodied’ opnieuw uitgebracht met de naam ‘Move your Body’. In de clip van dit nummer laat Miss Knowles zien dat bewegen juist heel leuk is. De kids worden zo bewust gemaakt van hun lichaam en worden aangespoord om gewicht te verliezen. Goed initiatief!

Lees ook:EHBO Kids: iPhone app leert kinderen eerst hulp bij ongelukken
Lees ook:Eerste soloplaat van K3′s Kathleen (filmpje)
Lees ook:Nederlandse schoolkinderen aanzienlijk minder fit dan vroeger
Lees ook:Fischer Price gaat samenwerking met Shakira aan
Lees ook:Nederlandse schoolkinderen aanzienlijk minder fit dan vroeger

1 Reacties // Reageer

One thought on “Beyonce brengt hit opnieuw uit om overgwicht bij kids tegen te gaan

  1. Esmée

    Sorry hoor, maar jullie zijn hier wel HEEL ERG LAAT mee. De hele wereld is er al van op de hoogte, dus voortaan zou ik het bericht iets eerder plaatsen ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>