Hypnose moet ziekehuisbezoek voor kinderen minder erg maken

Een kind in het ziekenhuis: dat is nooit, nooit leuk. En al helemaal niet voor de kinderen natuurlijk. En om het allemaal voor de kleintjes wat dragelijker te maken, gaat het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag op grote schaal hypnose toepassen bij patiënten. Ruim dertig artsen van alle afdelingen volgen een cursus in de techniek. De hypnose moet kinderen in een trance brengen waardoor angst, stress en pijn verdwijnen. Wat een goed initiatief zeg! En nou maar hopen dat het werkt! Je leest er hier meer over!

Lees ook:Helemaal hip: bevallen onder hypnose
Lees ook:22 april is het Girlsday en moeten meisjes de techniek in
Lees ook:Skiën met je kind van 4 of 5; wel of niet doen?
Lees ook:EHBO: alle ouders moeten dat kunnen!
Lees ook:Gripopjedip.nl: online groepscursus jongeren groot succes

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hypnose moet ziekehuisbezoek voor kinderen minder erg maken

  1. DIMschool

    Het is helemaal niet gezond het brein van mensen te beïnvloeden, tenzij je bewust wil meedoen aan sensatieprogramma’s zoals ‘Ik weet wat je deed’… Vooral de hersenen van kinderen mag men niet bezoedelen: het zal negatieve weerklank vinden van zodra ze volwassen worden, gegarandeerd! Mijn advies: roer niet in het onderbewustzijn van kinderen en vooral de post-suggesties die men kan geven zijn schadelijk, levenslang.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>