André van Duin ontwerpt fospeen voor KiKa

André van Duin heeft in samenwerking met fopspenenspecialist Difrax zelf een fopspeen ontworpen. Difrax doneert samen met Prénatal één euro per verkochte fopspeen aan stichting KiKa. Goed initiatief! Geheel volgens verwachting is de speen van de komiek een ‘lacher’. Alles voor KiKa! Naast André van Duin hebben ook Inge de Bruijn, Hakim, Irene Moors en Danny de Munk een eigen Difrax speen ontworpen.

De Limited Edition collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij Prénatal en via de Difrax webshop (www.difraxshop.com). Difrax doneert samen met Prénatal één euro per verkochte fopspeen aan stichting KiKa.De totale opbrengst zal stichting KiKa besteden aan onderzoeken van kanker bij baby’s. Vivienne van Eijkelenborg, algemeen directeur Difrax B.V: “ Ik vind het belangrijk dat iedereen zijn stem laat horen en niet stil zit en wacht tot er een oplossing komt voor problemen zoals kinderkanker. Met deze collectie heeft elke ouder in Nederland de mogelijkheid om een ander kind te helpen. Koop een fopspeen en steun de onderzoeken naar deze vreselijke ziekte! De wereld een beetje beter maken doen we met z’n allen.” Rien Schimmel, namens KiKa “Je kan met Andre van duin merken dat hij kinderen heel belangrijk vindt en dat hij KiKa steunt om die strijd aan te gaan. Die speen zal ons verder helpen om de genezingskans nog meer te verhogen.”                                  

André van Duin: “Ik draag KiKa een warm hart toe. Kinderen horen altijd een kleurrijke lach te hebben.”

 

Over Difrax                       
Difrax B.V., opgericht in 1967, behoort in Nederland tot één van de grootste A-merken op het gebied van baby- en speelgoedartikelen zoals babyflessen, fopspenen, verzorgingsartikelen en knuffels. Ook als internationale speler loopt Difrax voorop op het gebied van babyartikelen. Alles wat Difrax doet, staat in het teken van baby en ouder. Met haar innovatieve en modieuze producten wil Difrax het leven van baby en ouder zo aangenaam mogelijk te maken.

Lees ook:Jonge ouders willen een ‘Henk Schiffmacher’ voor hun baby
Lees ook:Difrax en de Efteling introduceren Jokie fopspenen collectie!
Lees ook:Tros gaat met Kika strijd aan tegen kinderkanker
Lees ook:Prénatal brengt vijfde collectie van newborn label
Lees ook:Prénatal lanceert collectie #4 ‘Small wonders’ uit de collectie Sweet Petit by Prénatal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>