Bosbranden in Californië aangestoken door kind

Het zal je kind maar zijn… De politie in Los Angeles heeft een jongen gepakt die per ongeluk één van de bosbranden vorige week in Californië heeft gesticht. Hij heeft toegegeven dat 'ie met lucifers zat te spelen. En welk kind doet dat nou niet ooit eens… Heel bizar dat je kind van totale onschuld ineens verantwoordelijk is voor het verwoesten van 21 woningen en 15.000 hectare land. Misschien toch weer eens zeggen hoe gevaarlijk lucifers kunnen zijn.Wie het kind is wordt niet bekendgemaakt, maar het gaat om een minderjarige jongen. Volgens de politie gaf hij een dag na het uitbreken van de brand toe dat hij met vuur had zitten spelen. Door die brand gingen 15.000 hectare land en 21 huizen in vlammen op en raakten vijf mensen gewond.

De jongen zit niet vast. Wat er met hem gaat gebeuren is nog niet bepaald. Er woeden nu nog vijf branden in het zuiden van Californië; achttien zijn geblust.

Lees ook:Opgepakt door politie omdat je kind te dik is
Lees ook:Baby heeft vuurspuwende ogen…
Lees ook:Kind jaagt foutparkeerders met speelgoedbonnen stuipen op het lijf
Lees ook:Kind drinkt zich bewusteloos
Lees ook:Vierjarige jongen rent 65 kilometer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>