Hete kip

De kinderen zijn dol op spinazietaart (zie ook recepten!). Vandaag was er voldoende over voor hen. Maar niet voor mij. En mijn man was er niet… Dus ik zat te broeden: wat eet ik nu nooit meer, terwijl ik er dol op was vóórdat ik kinderen had? In de supermarkt wist ik het opeens: hete kip. Kant en klaar, mmmmm! Dat is echt járen geleden.

Reageer met je eigen geluksmoment!

Lees ook:Ziek
Lees ook:Jarige tweeling
Lees ook:Ouders onderschatten gevaar van hete vloeistoffen
Lees ook:Konijnen
Lees ook:Schuwe konijnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>