Fijn: goedkope zwangerschaps- en ovulatietesten van Sensitest

Schermafbeelding 2013-04-11 om 16.39.39Als je bezig bent om zwanger te worden, wil je maar een ding weten: hoe sta ik ervoor? Ben ik vruchtbaar, misschien al zwanger? Je zou het liefst een camera in je lijf ophangen om de stand van zaken van minuut tot minuut te checken. Dat is alleen lastig… Toen ik in de drogisterij keek naar de prijzen van de ovulatietesten, schrik ik nogal. Met 30 euro voor een aantal sticks, wordt het wel een prijzige toestand om je cyclus te leren kennen. Online kwam ik al snel bij Sensitest uit. Daar koop je ovulatiestesten en zwangerschapstesten voor een schijntje van de bedragen die je in de drogist ziet! En het werkt, dat is helemaal fijn! De website van Sensitest legt heel duidelijk uit wat je van de testen kunt verwachten, wanneer je het beste kunt testen en hoe je de tests uit moet voeren. De voordeelpakketten zijn bijzonder aantrekkelijk geprijsd, waardoor je zonder schuldgevoel eens een extra test kunt uitvoeren als je in al je vrouwelijke onzekerheid duidelijkheid wenst. De tests zijn uitermate secuur en je kunt de zwangerschapstesten zelf al eerder gebruiken dan die in de winkel. Mijn ervaringen met deze site en de producten zijn ontzettend positief.

Je kunt bij Sensitest overigens voor meer terecht als je zwanger wilt worden. Denk aan foliumzuur, vruchtbaarheidschecks voor mannen, vitamines en boeken. Kortom: de site waar je als je ‘aan de slag gaat’ even inkopen moet doen.

Voor een paar euro test je je een slag in de rondte. En nu maar hopen dat je heel snel zwanger bent!

 

Lees ook:Veel testen maken kinderen slimmer
Lees ook:Nieuwe site voor zwangere vrouwen online
Lees ook:Aandachtsconcentratietest
Lees ook:Nieuwe test spoort 600 aandoeningen bij baby op
Lees ook:Veel aanstaande moeders kiezen voor nieuwe downtest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>