SYTYCD jurylid Euvegenia bevallen van zoontje

Euvgenia Parakhin, voor de meesten beter bekend als het Russische jurylid van So You Think You Can Dance is bevallen van haar eerste kindje: Rafael Konstantin Joop Jorna. Wat een feest! Rafael kwam op 23 juli om 12:22 uur ter wereld en woog bij zijn geboorte 3025 gram. Euvgenia is naar eigen zeggen de gelukkigste mens op aarde. “Het gaat hartstikke goed met mij en de kleine, alles is helemaal ok√©”, aldus Euvgenia in RTL Boulevard. Van harte, ook namens kinderspul.blog.nl!

Lees ook:Barbara Barend wordt alweer moeder!
Lees ook:Moeder bevalt van dochter in auto langs snelweg
Lees ook:Kijk nou: de kersverse baby van Nick (van Simon)
Lees ook:Dochter Nika voor Hans Teeuwen en zijn vriendin
Lees ook:Gelukkig 2009!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>