Nieuw: Stevige drinkbeker voor kinderen, 100% mors- en lekvrij

Schermafbeelding 2015-06-18 om 12.32.13Kinderen en knoeien, dat gaat perfect samen. Maar niet als het aan Contigo ligt. Daarom heeft dit innovatieve merk een uitermate kindvriendelijke drinkbeker ontwikkeld: Gizmo Sip. Een stevige drinkbeker die 100% mors- en lekvrij is en dankzij de gepatenteerde Autoseal® technologie erg handig is in gebruik. Jongens en meisjes kunnen kiezen uit vier kleurrijke designs met robots, bloemetjes, spinnende poezen of sluwe haaien.  Verwijder de afsluitdop, duw om te drinken, laat los om te sluiten: Autoseal® geeft de drinkbeker op-en-top gebruiksgemak. Tussen twee slokken sluit het systeem automatisch wat ideaal is voor spelende kinderen. Zo kunnen ze makkelijk met één hand drinken en tegelijk in beweging blijven. Dankzij de draaglus met zachte grip nemen ze de Gizmo Sip gemakkelijk mee.
Supersnel schoon: buig deksel open en reinig
Het beschermkapje houdt de drinktuit zuiver en doordat je het deksel kunt openbuigen is reinigen erg eenvoudig. Gizmo Sip mag probleemloos in de vaatwasser en is BPA-vrij. Veilig, praktisch en gezond dus.

Informatie
Contigo Gizmo Sip heeft een inhoud van 420 ml en is verkrijgbaar in vier coole designs: Chartreuse Robots, Sapphire Jaws, Cherry Blossom, Ultramarine Purrfect.
Retailprijs € 19,95.

Lees ook:Back to School Bottle Nieuw: Contigo Gizmo Flip
Lees ook:Duurzaam en nostalgische kinderkleertjes: retrokleertjes.nl
Lees ook:Middelbaar scholieren mogen geen Red Bull of Golden Power meer drinken
Lees ook:Dushi komt met vrolijke najaarscollectie
Lees ook:Wasbare luiers van Pandababy nog beter en hipper

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>