Nuna introduceert eerste I-size autostoel, 360 graden draaiend!

Schermafbeelding 2015-04-22 om 16.41.48Ouders in spé hoeven niet langer naar het ideale autostoeltje te zoeken. NUNA, een collectie slimme babyproducten geïnspireerd door Nederlandse ontwerpers, introduceert de REBL™. Met deze 360° draaiende, i-size autostoel zitten kinderen vanaf de geboorte tot hun vierde jaar (19,5 kg) veilig in de auto.  De REBL maakt reizen met kinderen eenvoudig en biedt optimale veiligheid. Met duurzaamheid en gebruiksgemak in gedachten en veiligheid als hoogste prioriteit ontwierp NUNA de REBL, een unieke autostoel die als eerste: veiligheid biedt vanaf de geboorte tot vier jaar; volledig voldoet aan en verdergaat dan de i-size ECE R129-norm door met het kind mee te groeien en door de mogelijkheid om het kind tot 4 jaar (19,5 kg/105 cm) in achterwaartse richting te vervoeren; 360° draait zodat het veel makkelijker wordt om het kind in het stoeltje te zetten en de positie van het stoeltje te veranderen.

“NUNA wil slimme producten ontwerpen met het oog op stijl en functie, maar daarnaast ook haar producten zo veilig mogelijk maken. De REBL is hiervan het resultaat. Ouders moeten bij een autostoel niet hoeven kiezen tussen veiligheid, eenvoud, stijl en duurzaamheid. En met de NUNA REBL hoeft dat ook niet meer,” aldus Esther Saint, internationaal productmanager bij NUNA.

De REBL is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot een gewicht van 19,5 kg.

Het autostoeltje is verkrijgbaar vanaf 1 juni in vier kleurencombinaties (caviar, slate, berry en coffee) en wordt verkocht bij de winkels vermeld op nuna.eu.

Lees ook:Autostoeltje kopen? Hier let je op!
Lees ook:Wetgeving verbetert de veiligheid van kinderen in auto’s
Lees ook:Zo reis je veilig met een kind in de auto
Lees ook:ANWB test 28 autostoeltjes; vijf stoelen scoren slecht
Lees ook:Driekwart kinderen onveilig vervoerd in de auto

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>